![]() |
Zapowiedź gali w Oświęcimiu. - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Ciekawe filmiki (/forum-30.html) +--- Wątek: Zapowiedź gali w Oświęcimiu. (/thread-1176.html) |
RE: Zapowiedź gali w Oświęcimiu. - Splint3rPL - 06-06-2013 07:44 AM @kubala1122331 Czy to, że ma sposób na zarabianie pieniędzy sprawia, że zasługuje na szacunek? Robienie z siebie pośmiewiska, totalne zeszmacenie się i kreowanie się na "sportowca - pięściarza - zawodnika MMA" to dla mnie żaden powód do szacunku. Fakt, potrafi wykorzystać polskie społeczeństwo i trzepie na tym konkretne pieniądze, ale ja szanuję ludzi za inne rzeczy. A co do podejrzeń o "sprzedawanie" walk... Teoretycznie jest to możliwe. Kto wie? Jeżeli tak jest to tym bardziej nie wiem za co należy mu się szacunek. RE: Zapowiedź gali w Oświęcimiu. - BMH - 06-06-2013 08:51 AM Bede tu odosobnionym przypadkiem, ale ja Marcina Najmana lubie, lubie jego wywiady po przegranych walkach, te usprawiedliwienia, wmawianie jak bardzo mial pecha, czy jak polozyl jednym-pierwszym- ciosem bylego mistrza Europy . ![]() Co mnie zaskakuje, to medialnosc tego goscia, i to ze zarabia pieniadze. Do Marcina podchodze bardzo humorystcznie, i nie mam z nim wiekszego problemu. Bedac calkiem obiektywnym... gosc nie ma talentu, jakis ponadprzecietnych umiejetnosci, a mimo to "walczy", stara sie "walczyc". No jak ja mialbym mu zle zyczyc? ![]() RE: Zapowiedź gali w Oświęcimiu. - kubala1122331 - 06-06-2013 11:29 AM BMH Nie jesteś odosobnionym przypadkiem ![]() Splint3rPL Za to, że robi sobie koncertowo jaja z polskiego społeczeństwa i ma ich wszystkich w dupie, pokazywanie jak wielki dystans dzieli nas od Zachodu. Po walce z Burneiką, gdzie publika skandowała by wypier..., wyszedł... on zachowywał się fantastycznie, później ironizując i pytając się czy publika była za nim. Ja też mam inne wartości niż naciąganie ludzi na kasę ![]() RE: Zapowiedź gali w Oświęcimiu. - BESTIA - 06-06-2013 05:46 PM Najman robi dużo dobrego dla Częstochowy, charytatywne mecze jak pisał Kubala.Kiedyś jestem na siłce z bratem, patrzę Najman i o dziwo nawet na siłownie chodził z ochroną.W Polsce jest chyba najbardziej znienawidzonym człowiekiem ![]() RE: Zapowiedź gali w Oświęcimiu. - AdamekFightPL - 06-06-2013 06:16 PM @BESTIA Serio z ochroną? jakoś mi się w to wierzyć nie chce... RE: Zapowiedź gali w Oświęcimiu. - BESTIA - 06-06-2013 06:34 PM Serio serio wszędzie chodzi z ochroną. RE: Zapowiedź gali w Oświęcimiu. - Splint3rPL - 06-06-2013 09:24 PM Widać, że Najman przygotowany na 100%, świetnie zbudowany facet. RE: Zapowiedź gali w Oświęcimiu. - AdamekFightPL - 07-06-2013 08:05 AM Pacas się nie może powstrzymać od śmiechu... chyba oglądał 4 ostatnie walki Najmana ![]() RE: Zapowiedź gali w Oświęcimiu. - kubala1122331 - 07-06-2013 10:58 AM Pacas to musi być sympatyczny chłopak, cały czas się śmieje ![]() RE: Zapowiedź gali w Oświęcimiu. - Metzger - 07-06-2013 11:13 AM (07-06-2013 10:58 AM)kubala1122331 napisał(a): Pacas to musi być sympatyczny chłopak, cały czas się śmiejeA kto by się nie śmiał w takich okolicznościach? |