![]() |
Wołodymyr Kliczko - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Bokserzy (/forum-14.html) +--- Wątek: Wołodymyr Kliczko (/thread-750.html) |
RE: Wołodymyr Kliczko - Wietnam - 20-12-2014 12:08 AM Haye,Povetkin,Peter , Rahman, oni wszyscy twierdzili że znaleźli sposób na Władimira,jak się skończyło to my wszyscy wiemy ![]() Sposób na Kliczke ma się do tej pory póki nie przyjmie się pierwszego mocnego młota, potem wszystko ubywa jak bąbelki z Chińskiego Szampana,czyli w kilkanaście minut. RE: Wołodymyr Kliczko - Wilczekstepowy - 30-12-2014 01:02 AM Tak się zastanawiam ile walk rocznie może dawać Kliczko? Miałem nadzieję na 3, ale wychodzi na to, że będą tylko 2, skoro pierwsza będzie dopiero w kwietniu. I tak się od razu zastanawiam, co z tymi gośćmi z eliminatorów? Pewnie mimo wygranych walk i tak będą musieli sporo się naczekać na swoją kolej. ![]() Powinno się jakoś zmusić Kliczko do 3 walk w roku. Ale jak? RE: Wołodymyr Kliczko - CCConeser2 - 30-12-2014 01:08 AM @Wilczekstepowy Federacje nie naciskają na Kliczko ze względu na pieniądze. Kliczko promuje sam siebie, zarabiając dużo przez co federacje też mają duży hajs. Tak samo jest z Mayweatherem. Myślisz, że gdyby taki Miguel Vazuqez zdobyłby pas w kategorii lekkiej i lekkopółśredniej federacje by trzymały? Nie, bo zarabią na nim grosze. PIENIĄDZE > Boks RE: Wołodymyr Kliczko - Tar-Ellendil - 30-12-2014 01:15 AM Kliczko dopiero co bronił obowiązkowo od WBO i IBF czego od niego jeszcze wymagacie. Pewnie w 2015 będzie bronił z Furym jeszcze, a dalej w kolejce Cunningham/Glazkov. WBA nie wystawia żadnych pretendentów bo oni w ogóle to odstawiają cyrki z tymi pasami. RE: Wołodymyr Kliczko - Wilczekstepowy - 01-01-2015 02:02 PM Ja do Kliczko nic nie mam. Bardzo go lubię i chciałbym go w ringu widzieć, jak najczęściej. Na pewno częściej niż 2 razy w roku. ![]() RE: Wołodymyr Kliczko - Gogolius - 01-01-2015 03:06 PM Akurat obowiazkowe obrony u Wladka wygladaja calkiem spoko. Dochodzi czasem do zgrzytow ze obowiazkowy Laepai dostaje walke wczesniej niz pierwszy obowiazkowy Pulew ale mozna to wybaczyc. Ja wierze w ten kontrakt na HBO ktory powinien definitywnie zamknac drzwi do walk o tytul dla bokserow na poziomie Mormecka czy Wacha albo Pianety. Teraz Jennings, potem Fury, potem jakis Perez na odbudowe i np walka ze Stivernem i rewanz z Furym. ![]() RE: Wołodymyr Kliczko - Martin - 01-01-2015 04:27 PM @Gogolius Twoja wiara w Fury'go wręcz powala, no ale niech Ci będzie. Po wygranej nad Jenningsem i Furym chciałbym zobaczyć Władka w walce o pas WBC ze zwycięzcą Stiverne/Wilder. RE: Wołodymyr Kliczko - Gogolius - 01-01-2015 05:29 PM Nie no, trochę to z przymrużeniem oka piszę. Nie ma boksera z którym Kliczko nie byłby faworytem w HW, ale Fury'emu daje największe szanse. Trochę życzeniowo rzecz jasna, ale ktoś Ukraińca musi strącić z tronu. RE: Wołodymyr Kliczko - Martin - 01-01-2015 05:50 PM (01-01-2015 05:29 PM)Gogolius napisał(a): Trochę życzeniowo rzecz jasna, ale ktoś Ukraińca musi strącić z tronu. Ja już jakiś czas temu przestałem się łudzić, że ktoś taki się znajdzie, ale Fury to obecnie chyba największa nadzieja choć ja naprawdę nie potrafię sobie wyobrazić przegrywającego Władimira z Tysonem. RE: Wołodymyr Kliczko - Martin - 06-01-2015 10:32 AM Jednym ze sparingpartnerów Kliczki do walki z Jenningsem (?) ma być Joseph Parker. Nowozelandczyk to jeden z najciekawszych prospektów wagi ciężkiej, będzie miał szansę podpatrywać mistrza. A na walkę 25 kwietnia wciąż liczy Briggs, ale chyba sam Kliczko stwierdził już, że taka opcja nie jest poważnie rozpatrywana. |