![]() |
Froch-Groves II - Wielki rewanż - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Froch-Groves II - Wielki rewanż (/thread-1705.html) |
RE: Froch-Groves II - Wielki rewanż - Gogolius - 26-05-2014 01:22 PM http://www.bokser.org/content/2014/05/26/132609/index_mobile.jsp (jak to to co wyslal BMH to sorry, ale na komorce mi sie nie wczytuja filmiki ![]() Froch potrafi kontrolowac bicie swojego serca - to dlatego tego skurczyflaka sie nie da polozyc, bo facet zmusza swoje serce do dodatkowej pracy. Oj mysle ze z Grovesa to niewiele zostanie, bedzie jak kawalek metalu wrzucony do prasy hydraulicznej. Ale to jeszcze troche do soboty ; ) RE: Froch-Groves II - Wielki rewanż - Krzych - 26-05-2014 02:18 PM Na youtube jest ten program. Zobaczymy jak to wszystko wyglądało w praktyce. Ale oni seplenią. To już Marqueza albo Pacquiao mówiących po angielsku łatwiej zrozumieć niż ich ![]() Groves został zniszczony na tym face offie. Wyglądał jak kompletny przygłup. Froch go po prostu zjadł. Nie wiadomo jak to wpłynie na wydarzenia w ringu ale Froch jest o wiele spokojniejszy, poukładany, pewny siebie. Do tego dochodzi ogromne doświadczenie. Groves nie wiedzieć czemu jest o wiele bardziej rozkojarzony i pogubiony niż przed pierwszą walką, a przecież powinno być dokładnie odwrotnie. Zaczyna się robić ciekawie. Z jednej strony Groves ma przewagę w każdym najmniejszym elemencie sztuki bokserskiej a z drugiej strony Froch zyskuje coraz większą przewagę psychologiczną. A zrozumiałem z tego i tak połowę, co najwyżej ![]() ![]() RE: Froch-Groves II - Wielki rewanż - BMH - 30-05-2014 09:00 AM Za*ebiste promo(GP)
RE: Froch-Groves II - Wielki rewanż - Krzych - 30-05-2014 04:12 PM Ważenie na żywo: https://www.youtube.com/watch?v=0EpDdf3My6c#t=7663. Albo już po, sam nie wiem ![]() Już po ale jest zapis HD. Fizycznie obaj wyglądają lepiej niż za pierwszym razem, szczególnie Groves. W ringu niewiele się może zmienić, umiejętności i talent Grovesa kontra twardość i doświadzenie Frocha. RE: Froch-Groves II - Wielki rewanż - BESTIA - 30-05-2014 04:36 PM Ja liczę na Grovesa, zastanawiam się czy nie postawić na konkurencji całej kasy na niego. Będzie wojna to pewne. RE: Froch-Groves II - Wielki rewanż - BMH - 30-05-2014 04:39 PM Ja tez mialem dzis dylemat. Ostatecznie postawilem na Frocha, ale zrobilem to bez wiekszego przekonania. RE: Froch-Groves II - Wielki rewanż - Martin - 30-05-2014 04:47 PM Szykuje się wielka walka! Nie mogę się już jej doczekać. Stawiam na Grovesa, ale tylko wirtualne pieniądze, prawdziwych bym nie zaryzykował. RE: Froch-Groves II - Wielki rewanż - Tar-Ellendil - 30-05-2014 04:51 PM ![]() Czym go karmią ? RE: Froch-Groves II - Wielki rewanż - RedHawk - 30-05-2014 04:52 PM To są kur*a żarty... taka walka a pokazują ją jakiś kanał Canal+family.... ehh pewnie o jej wyniku dowiem się z jakiegoś newsa na bokser.org. To samo Povetkin-Charr... Joshua powoli zaczyna wyglądać jak kulturysta... oby nie przesadził z tą masą mięśniową... to go tylko nie potrzebnie spowolni i zrobi z niego muła. RE: Froch-Groves II - Wielki rewanż - Martin - 30-05-2014 04:57 PM @RH Canal+Family bardzo porządny kanał, o co Ci chodzi? ![]() Walka na stadionie Wembley przy 80 tysiącach widzów to będzie coś... |