![]() |
Kell Brook - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Bokserzy (/forum-14.html) +--- Wątek: Kell Brook (/thread-2195.html) |
RE: Kell Brook - Krzych - 27-03-2016 12:04 AM Ja pierdole ale żenada. To już nawet taksówkarze Golovkina wytrzymywali dłużej. RE: Kell Brook - Wietnam - 27-03-2016 12:08 AM Więcej czasu zajęło Brookowi ubieranie spodenek w szatni ![]() RE: Kell Brook - Hugo - 27-03-2016 12:08 AM To nie Bizier jest taki słaby, tylko Brook jest taki dobry. Poskładałby tych wszystkich celebrytów zarabiających grube miliony za walki, na których się zasypia. RE: Kell Brook - Wietnam - 27-03-2016 12:13 AM Oj zobaczył bym już walkę Garcia vs Brook,. RE: Kell Brook - kubala1122331 - 27-03-2016 12:14 AM Już sam wybór federacji Biziera na obowiązkowego pretendenta był żałosny, a walka przybrała jeszcze śmieszniejsze oblicze. Jednak mimo wszystko trudno nie docenić kunsztu bokserskiego Brooka. Gość jest niesamowity, on ma w rękawicy chyba jakiś celownik, bo to aż niemożliwe, żeby niemal każdy cios przy podwójnej gardzie rywala był w celu. Do tego dochodzi siła w tych uderzeniach, szybkość, ruchliwość. Oczywiście, na podstawie Biziera nie ma co wyrokować, bo zbyt wiele to on nie pokazał (może nie miał okazji? W końcu Jo Jo Dan, również solidny zawodnik, wyglądał z Kellem w ringu jak dziecko z piaskownicy), ale dla mnie to zawodnik niemal kompletny. Chyba zaryzykuję stwierdzenie, że TOP2 półśredniej na świecie. Ogólnie cała gala bardzo kiepska, rywal Campbella słabiutki, a o pozostałych walkach lepiej zapomnieć. PS. Skąd oni wzięli tego Węgra dla Etchesa? Gość wyglądał, jakby pierwszy raz w życiu założyli mu rękawice na pięści... Nigdy nie zapomnę jego sierpowych ![]() RE: Kell Brook - redd - 27-03-2016 12:31 AM @kubala Ten Węgier tak właściwie był najciekawszym elementem tej gali ![]() Co do Brooka, to myślałem że walka potrwa trochę dłużej. Bizier to nie byle bum, a solidny zawodnik, jednak Kell gra dwie ligi wyżej. Na obecną chwilę, to Brytyjczyk najbardziej przekonuje mnie w 147 lbs. RE: Kell Brook - Wietnam - 27-03-2016 12:52 AM 1.Garcia.2.Brook.3.Pacquiao.4.Bradley.5.Thurman. RE: Kell Brook - Hugo - 27-03-2016 01:16 AM Brook to Nr 2, ale P4P. Zaraz za Gołowkinem. RE: Kell Brook - Wietnam - 27-03-2016 01:49 AM w top 10 Brook na pewno jest Hugo, ale vice lider jeszcze nie, są zawodnicy z lepszym resume przed nim w rankingu P4P musi po prostu walczyć już unifikacje z mistrzami w 147, i z nimi też pokazać te bardzo wysokie umiejętności, abym mógł go dać do top 3. RE: Kell Brook - Hugo - 27-03-2016 01:54 AM Tylko żeby ktoś z topu WW chciał z nim walczyć, bo się na to nie zanosi. |