![]() |
Lomachenko vs Rigondeaux - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Nadchodzące pojedynki (gale) (/forum-19.html) +--- Wątek: Lomachenko vs Rigondeaux (/thread-3257.html) |
RE: Lomachenko vs Rigondeaux - kubala1122331 - 10-12-2017 02:38 AM Dwie walki głębokiego undercardu za nami. Najpierw Bryant Jennings znokautował w trzeciej rundzie Dona Haysenwortha (czy jak on tam się nazywał), ale wciąż ciężko powiedzieć coś więcej o jego formie, a następnie niejaki Jose Gonzalez zremisował z niejakim Adanem Gonzalezem po niejakiej walce. RE: Lomachenko vs Rigondeaux - kubala1122331 - 10-12-2017 03:39 AM Shakur Stevenson szybko ubił jakiegoś journeymana, teraz jeszcze Conlan i zaczną się jakaś ciekawsza chyba walka. Na równoległej gali w Las Vegas, Denis Szafikow przegrał przez SD z Rene Alvarado. Dla mnie niespodzianka. (Nie znalażłem tematu tamtej gali, nie opłaca się już go otwierać, więc dlatego wspominam tutaj) Dobra, na tej gali nie ma żadnej innej poważnej walki ![]() RE: Lomachenko vs Rigondeaux - Gogolius - 10-12-2017 04:15 AM Ło rany, Bryant po powrocie obija byle kogo i chyba tylko promotorowi może zawdzięczać gadaninę o title-shocie od Parkera. Jak Joseph nie dogada się z Joshuą to mogą sobie zrobić wewnętrzne mistrzostwa. RE: Lomachenko vs Rigondeaux - kubala1122331 - 10-12-2017 04:23 AM Pierwsze słyszę o przymiarkach do tej walki. To byłby mega cyrk. RE: Lomachenko vs Rigondeaux - Gogolius - 10-12-2017 04:55 AM http://www.bokser.org/content/2017/12/09/130001/index.jsp RE: Lomachenko vs Rigondeaux - Krzych - 10-12-2017 05:17 AM Dziwnie Rigo wygląda, jakby nie miał lewej nogi, jakby ciągał ją za sobą. RE: Lomachenko vs Rigondeaux - kubala1122331 - 10-12-2017 05:29 AM Rigondeaux nie ma dzisiaj żadnych atutów. Łoma jest niesamowity. Ringowy robi to, co każe mu Ukrainiec ![]() RE: Lomachenko vs Rigondeaux - Krzych - 10-12-2017 05:34 AM Ale Rigo tragicznie wygląda. Tego się nie spodziewałem. Idę sprawdzić czy mi się to nie śni ![]() RE: Lomachenko vs Rigondeaux - Gogolius - 10-12-2017 05:36 AM Się człowiek nastawia, a tu najpierw Rigo robił za sparingpartnera dla celności Łomaczenki zadając pięc ciosów a potem kończymy... Fatalna sprawa, bo to zupełnie pogrąży Kubańczyka: nie dość że PR kiepski to jeszcze takie zakończenie (niezależnie czy kontuzja czy co). Łomaczenko poza pierwszą rundą zrobił swoje, przednia ręka pracowała i wystarczyła by wraz z pracą nóg nie dochodziło do żadnych spięć. A bez spięć mógł sobie dystansować, dawać się łapać w klincz i dać sobie radę. No podwójne rozczarowanie, ale co zrobić, trzeba się z tym liczyć, że tam gdzie emocje tam rozczarowania. RE: Lomachenko vs Rigondeaux - Krzych - 10-12-2017 05:42 AM Ze wszystkich możliwych rozstrzygnięć czegoś takiego nawet nie brałem pod uwagę. Ciekawe czy kiedyś będzie w końcu jakaś wielka walka która faktycznie będzie wielka w ringu. Coraz gorzej z tym jest, najpierw lipne May-Pac, potem słabiutkie walki Ward-Kovalev z kontrowersyjnymi zakończeniami, a to co dzisiaj się stało to chyba jakiś najczarniejszy sen. |