![]() |
Rusłan Czagajew (Ruslan Chagaev) - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Bokserzy (/forum-14.html) +--- Wątek: Rusłan Czagajew (Ruslan Chagaev) (/thread-2142.html) |
Rusłan Czagajew (Ruslan Chagaev) - Wilczekstepowy - 09-12-2014 02:16 PM Zauważyłem, że Czagajew nie jest zbytnio ceniony tutaj na forum, co by nie powiedzieć, że lekceważony, ale przecież posiada on pas WBA w wersji regular. Czy to jest jakiś pas bez znaczenia? A jeżeli tak nie jest do końca to dlaczego nikt mu go nie odbierze? RE: Rusłan Czagajew (Ruslan Chagaev) - Tar-Ellendil - 09-12-2014 02:19 PM Ten pas jest bez znaczenia bo Czagajew jest już cieniem samego siebie z przed paru lat i na dodatek wygrał go wa walce z emerytem. Gdyby WBA world miało prestiż to już dawno by się tworzyła kolejka do walki o ten tytuł, ale tak nie jest. RE: Rusłan Czagajew (Ruslan Chagaev) - Martin - 09-12-2014 02:20 PM Pas oczywiście bez znaczenia, a sam Czagajew był naprawdę dobrym zawodnikiem zaliczającym się do czołówki HW, ale kilka lat temu... RE: Rusłan Czagajew (Ruslan Chagaev) - BMH - 09-12-2014 02:23 PM (09-12-2014 02:16 PM)Wilczekstepowy napisał(a): Zauważyłem, że Czagajew nie jest zbytnio ceniony tutaj na forum, co by nie powiedzieć, że lekceważony, ale przecież posiada on pas WBA w wersji regular. Wilku, musze zapytac... widziales ostatnia walke Ruslana? Jezeli ogladales, to co w tym dziwnego, ze dzis malo kto traktuje tego goscia powaznie? Przeciez obecny Ruslan, to(brzydko mowiac) cien wlasnego wraka. Ortiz, albo Jennings by go zdeklasowali jedna reka. RE: Rusłan Czagajew (Ruslan Chagaev) - Wilczekstepowy - 09-12-2014 02:27 PM Dzięki Wam za wyjaśnienia. Walki Czagajewa nie widziałem jeszcze żadnej, choć staram się nadrabiać walki tych najbardziej znanych, ale zniechęciły mnie właśnie Wasze oponie na jego temat. ![]() ![]() RE: Rusłan Czagajew (Ruslan Chagaev) - Sander - 09-12-2014 02:44 PM Jest to wrak za którym stoi wschodnia mafia. Każdy w miarę sprawny fizycznie pięściarz wagi ciężkiej z TOP 30 zrobi z niego kanapkę z salcesonem. Czekam na jakąś kabaretową obronę tego pasa w wykonaniu Czagajewa. Kevin McBride, Hasim Rahmin, Antonio Tarver - coś w ten deseń. RE: Rusłan Czagajew (Ruslan Chagaev) - Wilczekstepowy - 16-06-2015 07:44 PM (09-12-2014 02:44 PM)Sander napisał(a): Czekam na jakąś kabaretową obronę tego pasa w wykonaniu Czagajewa. Kevin McBride, Hasim Rahmin, Antonio Tarver - coś w ten deseń. 11 lipca zawalczy z Francesco Pianeta. To faktycznie taki łatwy łup dla Czagajewa? RE: Rusłan Czagajew (Ruslan Chagaev) - Melvin - 16-06-2015 08:53 PM Wręcz przeciwnie,według mnie jeśli Czagajew będzie w takiej dyspozycji jak z Oquendo to przegra na punkty.Na Pianetę przez walkę z Kliczką patrzy się jak na buma,a on boksować potrafi. RE: Rusłan Czagajew (Ruslan Chagaev) - Wilczekstepowy - 11-07-2015 07:55 PM Wie ktoś o której rozpoczyna się walka Czagajew - Pianeta? RE: Rusłan Czagajew (Ruslan Chagaev) - Wilczekstepowy - 11-07-2015 10:22 PM Lipa. Włączyłem akurat wtedy, kiedy sędzia trzymał już Pianetę w objęciach. Która to runda była? |