Mariusz Wach vs Wladimir Kliczko
|
06-10-2012, 03:38 PM
|
|||
|
|||
RE: Mariusz Wach vs Wladimir Kliczko
To, ze inni sie chwalą to od razu ma znaczyc, że Wilder tez mialby tak robic? Dlaczego Ty masz takie proste i glupie myslenie?
|
|||
06-10-2012, 04:20 PM
|
|||
|
|||
@Crumb
Taki się urodziłem a Tobie jak zwykle coś przeszkadza. Wilder ze swoimi zapowiedziami jak to nie znokautuje braci Kliczko i jak to nie będzie przyszłym królem HW nie sprawia wrażenia kogoś skromnego. |
|||
06-10-2012, 04:29 PM
|
|||
|
|||
Mi przeszkadzasz tylko Ty NIC WIĘCEJ.
A Tobie przeszkadza wszystko co jest na tym forum, kazda wypowiedz. Nie moge sie doczekac walki |
|||
06-10-2012, 04:30 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-10-2012 04:32 PM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
@AdamekFightPL 1 i 2
To akurat może świadczyć o kulturze Wildera. Druga sprawa to nigdy nie widziałem, żeby Deontay mówił wprost, że znokautuje Braci Klitschko. Słyszę wielokrotnie, że jego czas nadchodzi i nikt mu nic nie zrobi. @AdamekFightPL Price sparował też z Haye'em i nic na ten temat nie mówił (był razem z Wilderem na sali). Fury sparował z Braćmi Klitschko i jedyny komentarz to taki, że Manny Steward powiedział, że Fury bije mocniej niż Władimir. Myślę, że to po prostu kultura tych Panów. Nie każdy jest Marco Huckiem. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
06-10-2012, 04:34 PM
|
|||
|
|||
@AdamekFightPL, @Crumb
Panowie, wyluzujcie. Nie chcę być jakimś mediatorem między Wami, ale to się już powoli robi męczące. Teraz każdy post w tym temacie będzie częścią wojny AFPL vs Crumb? |
|||
06-10-2012, 04:34 PM
|
|||
|
|||
MAŁO TEGO! Haye sparował i z Wilderem, i z Price'em, z Heleniusem i NIC nie mówił na temat tych sparingów.
*Co zabawne.. Tomasz Adamek pozwolił sobie powiedzieć o Torze Hamerze, że nie miał z nim żadnych problemów i nie błysnął niczym szczególnym ;] They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
06-10-2012, 04:35 PM
|
|||
|
|||
@Crumb
Twoje wypowiedzi pod moim adresem mi przeszkadzają, NIC więcej... @Jerome W sumie racja, ale nie zmienia to faktu, że jakoś dziwnie trzymają w tajemnicy co działo się na tych sparingach. Pamiętam, że Adamek raz się wypowiedział, że Wilder to świetny pięściarz, ale musi się jeszcze wiele nauczyć. |
|||
06-10-2012, 04:36 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-10-2012 04:37 PM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
@AdamekFightPL
Hah! No widzisz.. to nasz Góral mówi co nieco na temat tajnych jakby nie było sparingów a reszta milczy ;] Ależ On niewychowany Oczywiście żart, uprzedzam ;] They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
06-10-2012, 04:57 PM
|
|||
|
|||
Nie widzę zależności pomiędzy tematem Mariusz Wach vs Włodzimierz Kliczko a tym kto zdradza szczegóły sparingów
|
|||
06-10-2012, 06:16 PM
|
|||
|
|||
@PeterManfredo
AdamekFightPL powiedział i przeprosił, że teraz wejdzie z offtopem.. Z resztą gadamy o Mariusza sparingpartnerach... They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości