|
Bitwa po bitwie w Monachium
|
|
22-02-2012, 08:15 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Bitwa po bitwie w Monachium
co prawda to prawda, emocje były
HOW MUCH CAN YOU REALLY KNOW ABOUT YOURSELF IF YOU'VE NEVER BEEN IN A FIGHT? |
|||
|
22-02-2012, 07:41 PM
|
|||
|
|||
|
Onet mówi, że Vitek chce dać rewanż Dereckowi i znokautować go tak żeby wyleciał z ringu. O Davidzie Haye'u mówią z kolei, że jest poszukiwany przez niemiecką jak i brytyjską policję a wyleciał samolotem na wakacje. Mało tego, podobno grozi mu 5 lat pozbawienia wolności za poważne uszkodzenia ciała
![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
|
22-02-2012, 07:49 PM
|
|||
|
|||
|
A Chisora ponoć ma przyjechać do Polski
Może będzie szukał Szpilki, hehe.A jeszcze jedno mi się przypomniało. Kostyra komentując walkę mówił, że Witalij bije tak mocno, że strasznie mu puchną ręce po walce. I w zmniejszeniu opuchlizny pomaga mu mocz... Jakoś tak mnie zbrzydło jak to usłyszałem, ble!
|
|||
|
22-02-2012, 08:04 PM
|
|||
|
|||
|
HAHAHAHA
![]() też dostałem takiego odruchu... ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
|
22-02-2012, 08:10 PM
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
22-02-2012, 09:06 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-03-2013 09:18 PM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
|
Jerome,Adammobp
Marqez pił własny mocz przed walką z Floydem. |
|||
|
22-02-2012, 09:13 PM
|
|||
|
|||
|
COO???? Po co?
![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
|
22-02-2012, 09:38 PM
|
|||
|
|||
|
Jerome
Pił mocz ponieważ zawiera dużo witamin, oczywiście swój hehe. |
|||
|
22-02-2012, 09:46 PM
|
|||
|
|||
|
Ale zawiera trujący mocznik z tego co ja wiem. Masakra. Face to face musiał być dla PacMana mordęgą.
Może dlatego przegrał? Odbiło mu się zaczął słabnąć Wyobraźcie sobie jak trener pomylilby bidony i zamiast oblać JMM wodą wylałby na niego mocz ;Pp.s.: wiem, ze w bidonach nie ma nigdy niczego oprócz wody, taki sucharek.. ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
|
22-02-2012, 09:56 PM
|
|||
|
|||
|
Przy czym warto odnotować, że Juan pił swój mocz nie tylko przed walką z Floydem. "Używał" go częściej. Czytałem kiedyś z nim wywiad, padło pytanie właśnie o spożywanie moczu. Marquez powiedział, że mocz zawiera wiele witamin i naturalnie go wzmacnia. Ponoć jest to jego obowiązkowy element przed ważniejszymi walkami.
Pięściarz jest prawdziwym mistrzem, gdy wstaje z desek i mówi: "Mogę walczyć dalej!" |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości

![[Obrazek: haye-wlad-exchange.gif]](http://i1164.photobucket.com/albums/q579/Mattbd/haye-wlad-exchange.gif)
Może będzie szukał Szpilki, hehe.