PZB
|
05-02-2014, 07:40 PM
|
|||
|
|||
RE: PZB | |||
05-02-2014, 07:47 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-02-2014 07:52 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
RE: PZB
Gołota zawsze był dumny z pochodzenia , nie to co Darius który zapomniał kim jest i paradował z niemiecką flagą . Ten folksdojcz nie powinien wypowiadać się na temat naszego boksu , niech zainteresuję się swoim - niemieckim boksem . Na starość próbuje zaistnieć w Polsce , boli go dupsko bo "rodacy" nie chcą wielbić jego osiągnięć zdobytych pod niemiecką flagą . Straszny arogancki i zapatrzony w siebie buc . Szkoda , że Roy nie rozbił tego frajera kiedy panował na tym swoim niemieckim "tronie" LHW . Bokserem był dobrym , szanuje jego osiągnięcia ale gardzę nim jako osobą .
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
05-02-2014, 08:09 PM
|
|||
|
|||
Tygrysek teraz udaję świętą krowe i wszystkim coś wygarnia ,a sam przeleciał wszystkie burdele w Hamburgu.
|
|||
05-02-2014, 09:10 PM
|
|||
|
|||
Dobra jak już sobie pojezdziliście po Michalczewskim (w sumie słusznie, ja też za nim nie przepadam, a jako felietonista to niewątpliwie gość się kompromituje) to teraz napiszcie dlaczego nie nadawałby się na prezesa PZB? Albo kto by się nadawał? Bo tam zmiany wydają się konieczne.
|
|||
05-02-2014, 09:21 PM
|
|||
|
|||
Martin
Bo to zawistny niemiaszek-to raz Dwa-człowiek bez honoru Trzy-Jak na takim stanowisku może być człowiek który jeździ po Polskim boksie jak po burej suce Cztery-Nie lubię go. |
|||
05-02-2014, 09:24 PM
|
|||
|
|||
Mi trochę by to nie pasowało ponieważ Tiger bardzo mocno jeździ po ludziach którzy reprezentują Polski boks. Krytykuje wszystko i wszystkich i teraz nagle wielki pan prezes... Rozumiem konstruktywną krytykę ale takie teksty, że Szpilka z Zimnochem to by mogli na trybunach posiedzieć w Universum... Po prostu na tyle w mediach wysmarował sędziów, bokserów, organizację gal itd, że takiej funkcji bym mu nie powierzał. Byłoby to takie hmm... nieetyczne?
|
|||
06-02-2014, 05:59 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2014 06:01 PM przez redd.)
|
|||
|
|||
Obserwuję to co się dzieje ostatnio w PZB i to jest jakiś kabaret. Jakiś bogaty, szemrany Turas który jest wiceprezesem związku szantażuje i tnie po pijaku nożem jednego z sędziów. W między czasie boks amatorski w PL leży w grobie i nie zapowiada się na zmartwychwstanie. Rozwiązać, zaorać, może wyrośnie na tych gruzach coś lepszego. Bo chyba bardziej już nie da się skompromitować?
A na głównej można przeczytać, że tak właściwie to "czego chcecie od prezesa, to Wasilewski knuje i toczy pianę": http://www.bokser.org/content/2014/02/06.../index.jsp Jak facet jest prezesem to niech weźmie to na klatę. Funkcja do czegoś zobowiązuje. Ale jak widać każda okazja dobra, aby dać kuksańca oponentowi. Dajce spokój z Michalczewski, czy Gołotą na stanowisko prezesa. Jeden jest zupełnym laikiem w dzisiejszym boksie, a drugi siedzi w USA. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości