Kto jest księdzem?
|
14-05-2014, 08:07 PM
|
|||
|
|||
RE: Kto jest księdzem?
Czyżby cop ?
|
|||
14-05-2014, 08:09 PM
|
|||
|
|||
Krychu
W każdym Jak zaczynałeś pisać na forum to moja reakcja była taka -jprdl ksiądz prawdziwy ksiądz! ;D |
|||
14-05-2014, 08:10 PM
|
|||
|
|||
Byłyby jaja jakby się okazało, ze to RSC Ja to bym chyba nie wytrzymał wtedy
|
|||
14-05-2014, 08:12 PM
|
|||
|
|||
Uspokójcie sie
|
|||
14-05-2014, 08:12 PM
|
|||
|
|||
kubala
To by się zgadzało RSC Nie lubi Maywethera a tem jak wiemy popiera tęczowych.,. |
|||
14-05-2014, 08:15 PM
|
|||
|
|||
No i programy do mierzenia siły ciosów itd Księdza nie stać? Jak nie księdza to kogo?!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
14-05-2014, 08:15 PM
|
|||
|
|||
????
|
|||
14-05-2014, 08:16 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-05-2014 08:24 PM przez KrychuTMT.)
|
|||
|
|||
Może zróbmy listę tych którzy nie mogą być księdzem.
Krzych- lewak, popiera sodomitów, heteryk Metzger- inne wyznanie Maynard - inne wyznanie BMH- ateista Martin- on wierzy w UE kubala- student Joker-zwyrol, lubi brodatych trans bojów... Pacman-student RH- młodzian, jak ja Ja- agnostyk, młodzian Matys- poglądy się nie zgadzają Sander- niee Podejrzani: Gogolius- zbyt mało o nim wiadomo RSC -j/w pyra90- wiadomo,że jest prawicowcem. Dla niektórych podejrzany Hugo- chodzą o nim różne plotki @SzalonyAli - nic o nim nie wiadomo, może może @RJJ - ostatnio się nie odzywa, może jest na misji ? @Calaf - niby nic na niego nie wskazuje, ale w avku ma Barrerę, zagorzałego katolika @Joker Jak ja tylko o polityce/historii pisałem, co to ma wspólnego z KK ? "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
14-05-2014, 08:24 PM
|
|||
|
|||
@Krychu
Zostają jeszcze: @SzalonyAli - nic o nim nie wiadomo, może może @RJJ - ostatnio się nie odzywa, może jest na misji ? @Calaf - niby nic na niego nie wskazuje, ale w avku ma Barrerę, zagorzałego katolika |
|||
14-05-2014, 08:25 PM
|
|||
|
|||
Dopisani .
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości