| 

Adrien Broner

| 

| 

12-11-2015, 04:37 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Adrien Broner 

To tłumaczenie na bokser.org to jakiś joke. 

Co do samej sytuacji, szopka dla mediów i tyle. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka  

| 
		|||
| 

12-11-2015, 05:10 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Tłumaczenie od ręki, .

| 
		|||
| 

14-11-2015, 10:38 AM 

| 
		|||

| 
		|||

| 
		|||
| 

14-11-2015, 12:12 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Dobre. 

![]()  
				![]()  | 
		|||
| 

07-02-2016, 01:53 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Zapowiadana od dłuższego czasu potyczka Adriena Bronera (31-2, 23 KO) z Ashleyem Theophane'em (39-6-1, 11 KO) odbędzie się 1 kwietnia na transmitowanej przez stację Spike gali Premier Boxing Champions. 

Pięściarze zaboksują o pas WBA w kategorii super lekkiej, który Broner wywalczył w październiku ubiegłego roku. Do ustalenia pozostaje miejsce walki - w grę wchodzą Waszyngton, D.C. oraz któreś z miast na południu Florydy. Potwierdzono już także jedną inną potyczkę, która odbędzie się na tej gali. W wadze lekkiej rękawice skrzyżują niepokonany Amerykanin Robert Easter (16-0, 13 KO) oraz Algenis Mendez (23-3-1, 12 KO) z Dominikany.  | 
		|||
| 

07-02-2016, 02:09 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

1 kwietnia to odpowiednia data dla tego pojedynku.

"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka  

| 
		|||
| 

24-03-2016, 08:38 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Baltimore: policyjny nakaz aresztowania mistrza świata Adriena Bronera za domniemane brutalne pobicie, kradzież na kręgielni.

| 
		|||
| 

24-03-2016, 11:03 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Mógł nie spłukiwać pieniędzy w toalecie to by nie musiał kraść na kręgielni, haha  

| 
		|||
| 

24-03-2016, 11:47 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Idiota to byłby komplement w stosunku do niego. Mam nadzieję, że jeśli to prawda, prawnicy go z tego nie wyciągną i trafi za kraty.

| 
		|||
| 

25-03-2016, 01:09 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

A jeszcze wczoraj zastanawiałem się, jakby wyglądała swego czasu walka Bronera z Burnsem w 130lbs. Jeśli wspomniane oskarżenia okażą się prawdziwe, to Broner może być w niezłych tarapatach. Trzeba poczekać i zobaczyć, co ze sprawy się wylęgnie.

| 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości

![[Obrazek: Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinto...430740.gif]](http://new1.fjcdn.com/gifs/Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinton+started+a+war+of_47dd2b_5430740.gif)