Krzysztof Zimnoch
|
06-05-2016, 09:28 AM
|
|||
|
|||
RE: Krzysztof Zimnoch
Czepiacie się, panowie. A co miał napisać? Jak dla mnie przekaz jest jasny i brzmi "Potrzebuję jeszcze trzech, czterech wygranych, żeby potem za w miarę dobre pieniądze sprzedać ładnie wyglądający rekord któremuś z czołowych zawodników HW, akurat wracającemu po łomocie spuszczonym przez innego czołowego ciężkiego". Tyle że Krzysztof postanowił użyć telegraficznego skrótu. Zresztą... Ja sam osobiście też jestem gotowy do walki z samą czołówką HW. Natychmiast, z miejsca, wstając od klawiatury, boso i w gaciach. Najchętniej s Joshuą albo Furym, bo tam kasa największa
|
|||
06-05-2016, 10:35 AM
|
|||
|
|||
A może on miał na myśli absolutną czołówkę Białegostoku, tylko użył skrótu myślowego?
http://www.the-best-boxers.com |
|||
29-05-2016, 10:47 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-05-2016 10:51 AM przez Wilczekstepowy.)
|
|||
|
|||
Niezły był rozrzut na karcie sędziowskiej podczas walki Zimnocha z Airichem:
Miroslaw Brozio 30-27 Wlodzimierz Kromka 29-28 Pawel Kardyni 28-29 Pan Mirosław Brozio przesadził, walka była o wiele bardziej wyrównana a sam Airich ostro tam wsadzał Krzyśkowi między dziurawą gardę. A, co do samego Krzyśka to może po prostu ten pobyt w Wlk. Brytanii mu nie służy? Może jakiś inny trener niż Hussejn był by lepszym rozwiązaniem? |
|||
29-05-2016, 12:52 PM
|
|||
|
|||
28-29 Z ZAWODOWYM BUMEM XD
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
29-05-2016, 01:21 PM
|
|||
|
|||
Jako zwolennik teorii spiskowych podejrzewam, że Husseina nasłało Państwo Islamskie, żeby od środka rozwalił nam boks zawodowy, a przynajmniej zniszczył karierę najlepiej zapowiadającego się prospekta.
|||
29-05-2016, 01:44 PM
|
|||
|
|||
RE: Krzysztof Zimnoch | |||
29-05-2016, 07:49 PM
|
|||
|
|||
RE: Krzysztof Zimnoch | |||
15-06-2016, 08:45 AM
|
|||
|
|||
Póki temat nie jest zaklepany piszę go tutaj:
Cytat:Andrzej Wawrzyk - Krzysztof Zimnoch na gali Głowacki - Usyk? Moim zdaniem koncepcja bardzo dobra. Wóz albo przewóz dla Zimnocha. Moim zdaniem Krzysiek polegnie z Wawrzykiem jeżeli faktycznie do takiej walki dojdzie. |
|||
15-06-2016, 12:49 PM
|
|||
|
|||
Zimnoch przy sprzyjających dla niego wiatrach, może wybić się, ale nie jako bokser, ale jako "ekspert" bokserski. Lubi mówić, czasem nawet coś z głową powie, nie sepleni ani nic. To taki najlepszy scenariusz. Ewentualnie w stylu Let'sGoChamp'a może biegać za Szpilką, ale to myślę, że dopiero za parę lat ta opcja mu się otworzy.
|
|||
15-06-2016, 01:20 PM
|
|||
|
|||
Jeżeli nie ma lepszego pomysłu na karierę Wawrzyka, to niech robi za grabarza polskiej wagi ciężkiej. Zgasi Zimnocha, tak jak zgasił Rekowskiego, a potem być może przyjdzie pora na Wacha i innych. Niech już dłużej chłopaki się nie męczą swoim nieudolnym boksem.
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości