| 
					siłownia/kulturystyka/bodybuilding
				 | 
| 
					18-01-2017, 04:42 PM 
| 
 | |||
| RE: siłownia/kulturystyka/bodybuilding 
					No to chyba się pochwalę jednak, bo to jakiś przełom i absolutne wykonanie założenia, jakie sobie zakładałem w kwietniu   Dzisiaj na wadze u dietetyka 99.3 kg., pierwszy raz zszedłem poniżej 100 kg pewnie od czasów podstawówki. Mega sprawa dla mnie! To był mój cel, jak zaczynałem się odchudzać. Sam jestem w szoku, że mi się to udało, nie wierzyłem. Ale jedziemy dalej, nie po to przecież dietetyka opłacałem na 4 miesiące, żeby kończyć po dwóch tygodniach  Kolejny cel - kategoria cruiser. Trzymajcie kciuki! | |||
| 
					18-01-2017, 04:53 PM 
| 
 | |||
					Kuba gratulacje, a możesz przypomnieć ile masz wzrostu? Bo z drugiej strony obyś się nie zapędził i w przyszłości nie został skoczkiem narciarskim.    "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" | |||
| 
					18-01-2017, 05:01 PM 
| 
 | |||
					178 cm., jeszcze i tak sporo kilogramów nadwagi    | |||
| 
					18-01-2017, 05:04 PM 
| 
 | |||
					Bardzo chętnie bym wziął od Ciebie 10kg, bo sam ważę 70 i mam problem z przybraniem.    | |||
| 
					18-01-2017, 05:07 PM 
| 
 | |||
					BOKS ja tak całe młodzieńcze życie miałem, że nie potrafiłem przytyć i pragnąłem od innych paru kilogramów. Niestety przed 40 moje marzenia zaczęły się spełniać i teraz sam bym się pozbył paru kilogramów. Szczególnie tych z brzucha.   Kuba to faktycznie jeszcze trochę Ci brakuje. Powodzenia! "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" | |||
| 
					18-01-2017, 05:13 PM 
| 
 | |||
					No sporo brakuje, ale przecież naraz nie da się zrzucić 20 lat totalnego zapuszczenia   A ze 135 kg. zejść do 99 kg to duży progres. Inna kondycja fizyczna, ale szczerze powiem też, że psychiczna, która tak naprawdę jest jeszcze ważniejsza. | |||
| 
					18-01-2017, 06:01 PM 
| 
 | |||
					Ale sami przyznacie, że nie jest fajne, jak się spotykacie z dziewczynami, i się okazuje, że one są szersze od was.    | |||
| 
					18-01-2017, 07:20 PM 
| 
 | |||
					Kiedyś ciężko było mi znaleźć taki okaz      | |||
| 
					18-01-2017, 07:31 PM 
| 
 | |||
					No domyślam się.   Jednak fajniej czuć się przy takiej tym większym, a nie jak wykałaczka.  Chociaż i tak już jest trochę lepiej. | |||
| 
					15-02-2017, 08:06 PM 
| 
 | |||
					Jak naprawić sobie rotatory barków, bo od lat z tym chujstwem się użeram   . Kurwa skończy się tak, że zostanie mi tylko samo bieganie ( jak teraz) czego bardzo bym nie chciał  . "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości