| 

Mariusz Wach

| 

| 

08-01-2017, 02:18 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Mariusz Wach 

Chodzą plotki, że łażenie po prośbie do Hearna były opłacalne i że niedługo Wiking podpisze z nim kontrakt. Jeżeli to prawda to ciekawe na kogo w pierwszej kolejności rzucą Wacha?

"Non clamor sed amor sonat in aure Dei"  | 
		|||
| 

16-01-2017, 10:14 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Chyba jednak Wachowi trudno będzie wymigać się od walki z Kabayelem. Ogłoszono, ze zwycięzca walki Agit Kabayel - Herve Hubeaux  o pas EBU ma obowiązek zmierzyć się w następnym pojedynku z Wachem. Ponieważ sądzę, że turecki Niemiec upora się z Afrobelgiem, to starcie z nim jawi się jako jakieś nieuchronne fatum dla naszego Wikinga. Oby chociaż kasa  się zgadzała.

http://www.the-best-boxers.com  

| 
		|||
| 

16-01-2017, 11:18 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

A co z Teperem w końcu?  

Ja już się gubię.
				 | 
		|||
| 

05-02-2017, 05:44 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Świat się kończy / zaczyna się mega cyrk. Wach podobno otrzymał od KSW propozycję walki z Pudzianowskim  

http://www.boxing.pl/forum/newsy/45191-m...a-ksw.html  | 
		|||
| 

05-02-2017, 05:51 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-02-2017 05:57 PM przez Terminator.)

| 
		|||

| 
		|||
| 

To by było jeszcze gorsze zestawienie niż Mayweather-MacGregor na zasadach boksu. Pudzian robi wejście w nogi i wykańcza w parterze Wacha w 30 sekund

http://www.eyeonthering.com/users/lukaszrpb  | 
		|||
| 

05-02-2017, 06:35 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-02-2017 07:03 PM przez Wietnam.)

| 
		|||

| 
		|||
| 

Oj coś nam stygną i wystygają ći naśi ćiężcy zawodnicy 

Wawrzyk (wiadomo) , Szpilka nie może jakoś wyjść do ringu , Wach odpada powoli i idzie do KSW Źimnoch lada chwila może się pożegnać z jakimi kolwiek marzeniami , ale i tak nie ma on przyszłośći za dużej w HW. Został nam powoli rzeczywiście tylko Izu . I Kownacki.  
				 | 
		|||
| 

06-02-2017, 07:59 PM 

| 
		|||

| 
		|||
				Cytat:- Kilka dni temu rozmawiałem z Martinem Lewandowskim, jednym z dwóch współwłaścicieli KSW. Zapytał mnie, jak zapatruję siebie na występy w klatce? Powiem więc, że stójkę mam opanowaną, ale z kolei zapasy są dla mnie rzeczą nową i gdybym w przyszłości zdecydował się na takowy występ, to musiałbym najpierw kilka miesięcy potrenować właśnie tę płaszczyznę i dopiero wtedy myśleć o wejściu do oktagonu. Póki co ten temat uważam za zamknięty i skupiam się na treningach bokserskich oraz kolejnej walce. Gdy będę kończył przygodę z boksem, wtedy poważnie rozważę karierę w MMA - mówi ponad dwumetrowy olbrzym. całość tutaj A więc na razie, całe szczęście nie zobaczymy Mariusza w klatce.  
		|||
| 

06-02-2017, 08:07 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Miejmy nadzieje, że w ringu również.

"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka  

| 
		|||
| 

06-02-2017, 08:12 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Jest 9 w najnowszym rankingu WBC a więc jest szansa, że zobaczymy go w kolejnej dobrowolnej obronie Wildera.

|||
| 

06-02-2017, 09:57 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Nie głupi pomysł dla Wacha, w boksie już nic nie ugra i wygląda na prawdę słabo. Jak się nie trafi jakiś title shot np. od Wildera czy Joshuy to powinien spróbować się w MMA, kasa pewnie przyzwoita, konsekwencje porażki o wiele mniejsze niż w boksie, może by podchodził do tego trochę mniej poważnie i wyciągnął kij z dupy. KSW to dobra opcja dla schyłkowych bokserów.

| 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Ja już się gubię.