Piłka nożna ogólnie
|
03-05-2017, 01:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Ja wychodzę z założenia, że skoro jakiś klub strzelił dwa gole, a drugi jednego tzn że ten pierwszy zasłużył na wygraną, szczególnie że z tego co widzę, żadne bramki nie były kontrowersyjne itd.
Jak zobaczyłem w necie informacje o rezultacie to się srogo zdziwiłem. Trochę się Lech sfrajerował bo puchary były na wyciągnięcie ręki, a teraz trzeba męczyć się w lidze. Co do Arki - patrząc z boku ja tam się cieszę jak oglądam takie niespodzianki. Zdziwił mnie też wynik derbów Madrytu w LM. Zdecydowanie zakładałem powtórkę z wielu poprzednich meczów tych drużyn i jakieś 1:0. Wprawdzie CR dreptał przez większość meczu i za bardzo go nie było widać, ale kiedy trzeba to wyszedł na pozycję i zrobił swoje. Trochę rozwalają mnie peany na jego cześć i wyliczanie tych bramek w ostatnich meczach, a mało gdzie widzę wspomnienie, że póki co w klasyfikacji za ten rok lideruje Messi, a sam CR nie potrafił pokonać defensywy tak uznanego klubu jak Legia. Dziś drugi półfinał, miło by było zobaczyć drugie 3:0 dla faworytów, ale wyczuwam powtórkę odnośnie ostatniego dwumeczu tych drużyn i jakieś 1:0. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 46 gości