Piłka nożna ogólnie
|
11-07-2019, 03:25 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Mi też się podobał Piast, mogła być wygrana dlatego
lekki niedosyt był, ale zapas bramki jest, dobrze zorganizowana drużyna, ubiegłoroczna Legia dostała by z trójke w Borysowie, Piast pokazuje że w Polsce można grać w piłkę, i wymieniać podania, pierwsza połowa Super, mogła skończyć się nawet wynikiem 2:0, z początkiem spotkania Czerwiński źle trafił głową w piłkę po różnym, a sytuacja była 100wka. Trzeba też zaznaczyć że to Piast jest w stanie przygotowania do sezonu, Bate już kilkanaście kolejek rozegranych i są w rytmie Bate po przerwie ruszyło, ale tej bramki też można było uniknąć, trzeba przyznać jak @Kubala, Bate nadal sporym faworytem w rewanżu,po pierwsze że oni zawsze lepiej grają na wyjazdach, udowadniali to w lidze europy czy nawet w LM, mają większe doświadczenie aniżeli raczkujący nadal Piast, ale wierzę w myśl i taktykę Fornalika, to nie jest trener na kadrę, ale w klubowej piłce polskiej jest to jeden z najlepszych jak nie najlepszy fachowiec. Bardzo mi śie Piast podoba. Wogóle inne odczucia i aureola aniżeli nad oglądaniem i słuchaniem o Legii.... PNA wogóle nie śledzę, Copa America też nic. Po sezonie klubowym, ligowym zawsze lubiłem odpocząć od Piłki słabe zainteresowanie zawsze miałem takimi turniejami państwowymi. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 74 gości