|
Zapowiedź gali w Oświęcimiu.
|
|
06-06-2013, 08:51 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Zapowiedź gali w Oświęcimiu.
Bede tu odosobnionym przypadkiem, ale ja Marcina Najmana lubie, lubie jego wywiady po przegranych walkach, te usprawiedliwienia, wmawianie jak bardzo mial pecha, czy jak polozyl jednym-pierwszym- ciosem bylego mistrza Europy .
Co z tego, ze jest cienki? W sporcie sa tez potrzebni tacy jak Marcin, bo bez takich, ten sport by nie istnial... na takich kelnerach, mlodzi utalentowani ucza sie boksu. Co mnie zaskakuje, to medialnosc tego goscia, i to ze zarabia pieniadze. Do Marcina podchodze bardzo humorystcznie, i nie mam z nim wiekszego problemu. Bedac calkiem obiektywnym... gosc nie ma talentu, jakis ponadprzecietnych umiejetnosci, a mimo to "walczy", stara sie "walczyc". No jak ja mialbym mu zle zyczyc? Nie ma co, Najman jest smiesznym faciem, mamy w Posce wlasnego Jasia Fasole, ktory probuje sie spelniac jako "fighter", i trzeba to docenic.
![]() |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Co z tego, ze jest cienki? W sporcie sa tez potrzebni tacy jak Marcin, bo bez takich, ten sport by nie istnial... na takich kelnerach, mlodzi utalentowani ucza sie boksu.
Nie ma co, Najman jest smiesznym faciem, mamy w Posce wlasnego Jasia Fasole, ktory probuje sie spelniac jako "fighter", i trzeba to docenic.
![[Obrazek: Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinto...430740.gif]](http://new1.fjcdn.com/gifs/Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinton+started+a+war+of_47dd2b_5430740.gif)