| 

Manny Pacquiao - Chris Algieri

| 

| 

19-11-2014, 03:00 AM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-11-2014 03:04 AM przez Wietnam.)

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Manny Pacquiao - Chris Algieri 

im bliżej gali i tego pojedynku, twierdze ,i mam przekonanie że ta walka nie potrwa dłużej niż 5 rund, 

Tak Algieri ma przewagę Wzrostu, , zasięgu ramion, swietny lewy prosty który wyprowadza przeciwnika z równowagi,jest inteligentny, analizuje sytuację w ringu, , można nawet powiedzieć że nie potrzebuję trenera,, Ale nigdy nie mierzył się z takim przeciwnikeim Jakim jest Manny Pacquiao, nigdy nie zmierzył się z przeciwnikiem tak szybkim, i bijącym z różnych płaszczyzn fighterem,Pac obskoczy Chrisa z każdej strony, zmusi go do rozpaczliwej defensywy, Widziałem fragmenty z ostatnich przygotowań Pacmana przed przylotem do Makao, Walkę z cieniem,powiem szczerze wrócił stary Manny,widać jak się stara, , wróci jego agresja,, wiem wiem zaraz @Krzych,   przypomni o ciągłym przypominaniu ze strony Rocha i Pacquiao jaki to on Zmotywowany i budzący w sobie Lwa, ja powiem tylko tyle Poczekajcie do soboty a poczujecie tą energie.,! Kto wie może doczekamy się szybkiej końcówki jak z Hattonem.
				 | 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

przypomni o ciągłym przypominaniu ze strony Rocha i Pacquiao jaki to on Zmotywowany i budzący w sobie Lwa, ja powiem tylko tyle Poczekajcie do soboty a poczujecie tą energie.,! Kto wie może doczekamy się szybkiej końcówki jak z Hattonem.