Piłka nożna ogólnie
|
28-03-2015, 03:41 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Gogolius
Nie ma co doliczać w ciemno trzech punktów z Gruzją. To wcale nie będzie łatwy mecz. Widziałem jak Gruzini poczynali sobie w Szkocji, to spokojnie mogli coś stamtąd wywieźć, więc spokojnie ![]() Co do jutrzejszego meczu to ja mam złe przeczucia. Dla mnie remis naszych chłopaków to będzie sukces, o zwycięstwie nawet nie marzę. Niby z Irlandii wypadli McGiven i Gibson, ale mają tego Waltersa z przodu, który robi im ponad 90% akcji. Oni grają za prostą grę, a my wbrew pozorom nie potrafimy się takiej przeciwstawić (choćby mecz ze Szkocją). Nie wiem też czy postawienie na małych skrzydłowych Rybusa i Peszko jest dobrym pomysłem, skoro fizycznie będą przegrywać wszystkie pojedynki. Oczywiście, wszystko zweryfikuje boisko, ale to takie moje małe wątpliwości. Mój typ (rozum) : 1-0 dla Irlandii. Działo się wczoraj w Czarnogórze. Nie chcę tutaj szukać jakiś motywów spiskowych, ale zobaczcie jaka ta FIFA jest niekonsekwentna (sprzedajna?). Legia Warszawa za odpalenie rac dostaje kolosalne kary pieniężne i zamyka się jej stadion. Za użycie rasistowskich tekstów zamyka na dwa mecze i wlepia wysoką karę. A w Czarnogórze? Co mecz rzucają na boisko, najczęściej w bramkarzy petardy. Leją się na trybunach, odpalają wszystko co mają pod ręką, zachowują się jak bydło (nie obrażając tych zwierząt) i FIFA siedzi cicho i nie reaguje. Czy tylko mnie to razi? Musi tam ktoś zginąć, żeby FIFA zareagowała? Czy nawet wtedy będą udawać, że nic się nie stało, bo tak mają dupę natartą banknotami? |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 67 gości