Piłka nożna ogólnie
|
06-05-2015, 03:34 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2015 03:36 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Sytuację z Knurowa ciężko jednoznacznie ocenić. Z jednej strony policja nie powinna strzelać do ludzi. Celować poniżej pasa, aby osobnika uspokoić - okej. Ale strzelanie z premedytacją w głowie to jest zwyczajne kurestwo i koleś powinien zwyczajnie trafić do więzienia, choćby za nieumyślne spowodowanie śmierci. Wiadomo jednak, że ujdzie mu to na sucho. Trochę niesprawiedliwe. Z drugiej jednak strony, kto normalny mając na wychowaniu synka idzie się awanturować na boisku i wszczyna zadymę z uzbrojoną policją. O zmarłych się źle nie mówi, ale to trzeba być skończonym idiotą, kretynem i debilem. Trochę takie zachowanie: cwaniakuję, bo policja mi tak naprawdę nic nie może zrobić. Ups, jednak stało się nieszczęście. To kurwy, zabijają ludzi bez powodu. Bandyci, mordercy. A czy zdarzyłoby się to nieszczęście, jakby koleś nie wszczynał awantury? Nie.
Stało się jak się stało i choć sam mam dość nadużyć policji i policjantów, którzy wykorzystują swoją pozycją, jak tylko mogą, to tutaj sam jestem pełen sprzeczności. Bo na moje, nie można całej winy zwalać na policję. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 67 gości