TOP 20 HW Ranking by @redd
|
04-08-2015, 09:54 PM
|
|||
|
|||
RE: TOP 20 HW Ranking by @redd
Dzisiaj przeczytałem, że Dillian "Dawno temu pokonałem Joshuę" Whyte może zmierzyć się, albo z Gerberem, albo z Duhaupas. O ile z Gerberem, postawiłbym pewnie na Brytyjczyka, to z Duhaupas niekoniecznie. Francuz jest niedoceniany. Ma naprawdę dobre umiejętności, całkiem niezłe warunki fizyczne. Jak obejrzałem kilka pojedynków Whyte'a, stwierdzam że Brytyjczyk do najszybszych i najbardziej mobilnych nie należy. Francuz po pełnych przygotowaniach, walczący tak jak z Charrem, mógłby solidnie napsuć krwi faworyzowanemu rywalowi, jak nie nawet wypunktować. Z jednej strony, wybór takiego rywal, cieszy mnie, ale również dziwi. Raczej spodziewałbym się, że przed pojedynkiem z Joshuą, Whytowi będą dobierani rywale, na tle których będzie mógł błyszczeć. Z Duhaupas wieszczę mu trudną przeprawę, w której wypadnie średnio przekonująco.
Z innej beczki, Joseph Parker ma zmierzyć się z weteranem, Kalim Meehanem. Meehan to nie jest żaden bum, nawet teraz prezentuje się nie najgorzej, ale wolałbym, aby Parker dostawał rywali z wyższej półki.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości