| 
					Polityka ogólnie.
				 | 
| 
					08-12-2015, 10:46 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-12-2015 10:49 PM przez BMH.)
| 
 | |||
| RE: Polityka ogólnie. (08-12-2015 10:21 PM)Martin napisał(a): Nam się to po prostu nie opłaca. I politycznie i ekonomicznie i to są fakty. Ja nie wiem nic o tym. Dlug publiczny w naszym kraju rosnie z predkoscia 7tys na sek(teraz juz ponoc nawet 10tys.). My go nie splacamy juz teraz, a oplacamy jedynie koszty obslugi tego dlugu. Tak Nam sie wszystko oplaca. Trzeba okradac ludzi z lat zycia i co raz podnosic podatki zeby to jakos jeszcze sie krecilo. UE jak na moje oko chyba raczej niszczy potencjal gospodarczy(tak to sie chyba nazywa?) Polski, niz odwrotnie.? Co sie komu i jak oplaca, to ja nie wiem. Na bank oplacalo sie tym przy korycie, ale chyba nie takim kowalskim jak ja czy ktos inny..? Tyle ze, ja jestem wciaz laik w tych sprawach, caly czas sie douczam, ogladam, dyskutuje z madrzejszymi od siebie, wiec nie musisz traktowac mnie calkiem serio.  Byc moze moja wizja wolnej, suwerennej Polski, robiacej interesy z ktorym panstem chce i jak chce, to abstrakcja. Sam nie wiem. To czego jestem pewny, to ze obecny model tego kraju na jaki stawial ostatni rzad i na jaki jak widze stawia UE, to dla mnie totalna porazka. ![[Obrazek: Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinto...430740.gif]](http://new1.fjcdn.com/gifs/Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinton+started+a+war+of_47dd2b_5430740.gif) | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości