Najlepsi bokserzy Włoch
|
25-02-2013, 05:37 AM
|
|||
|
|||
RE: Najlepsi bokserzy Włoch
@chuliganskistylzycia
Walka Branco - Maciec odbyła się już po ostatniej aktualizacji. Zresztą w swoim zestawieniu wymieniam jedynie bokserów perspektywicznych, a za takiego trudno uznać 42-letniego Branco. To bokser o bardzo bogatej karierze, ale ostatnio boksuje ze średniakami (Bienias, Maciec). Jeżeli jednak wygra z kimś z wyższej półki, to w następnej aktualizacji na pewno o tym napiszę. @Szakal Na początku miałem taki zamiar, żeby po kolei zająć się wszystkimi rejonami świata. To zadanie jednak trochę mnie przerosło i myślę, że aktualizowana raz na pół roku Europa + ewentualnie Afryka to maximum tego, na co miałbym czas i ochotę. Jeżeli pomysł z opisywaniem boksu w poszczególnych krajach lub regionach uważasz za wartościowy, to mógłbyś się w to włączyć, bo przecież znasz się na boksie bardzo dobrze i potrafisz też ładnie o nim pisać. Pozostaje cały kontynent amerykański (bo mój wpis o USA to tylko krótki subiektywny ranking, którego nie mam zamiaru aktualizować, a należałoby scharakteryzować zapewne ze 100 bokserów z tego kraju), Azja, Australia i Oceania. Gorąco Cię zachęcam do podjęcia się tego. http://www.the-best-boxers.com |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości