Lucas Martin Matthysse
|
20-05-2013, 09:58 PM
|
|||
|
|||
Lucas Martin Matthysse
Jak sadze grzechem byłoby na forum nie mieć oddzielnego tematu dla takiego fightera jakim jest Argentyńczyk. Przyznam, ze kiedy zobaczyłem Lucasa po raz pierwszy z Judahem, to nie zrobił na mnie aż takiego wrażenia.... owszem, walczył dobrze, było widać potencjał, i suma sumarum tamta walkę na mojej kartce wygrał i swoje udowodnił. Po Corleyu, bylem niemal pewny, ze Argentyńczyk poradzi sobie z Alexandrem, i w sumie gdyby nie sędziowie, to również tą potyczkę powinien wygrać. Tuz po tej walce opatrywałem w Matthysse przyszłego mistrza, ale już po walce z bardzo dobrym Soto... Olusegunem... Dallasem... nie miałem wątpliwości, ze chłopak wskoczył na kolejny level, nabrał pewności siebie i w sile swoich pieści, nie okazywał już takiego respektu rywalom jak dawniej, i robił wszystko, by sędziowie już nie decydowali o wyniku. Na dziś dzień traktuje Lucasa jako jednego z najbardziej efektownie walczących zawodników.. prawdziwy człowiek demolka. Walka z Lamontem Petersonem, to była kropka nad "i"... Argentino jak dla mnie, to najlepszy zawodnik LW, i tym występem w moim prywatnym rankingu wyprzedził nie tylko Garcie, ale tez wskoczył do mojego top10 p4p. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości