Wesołych Świąt !
|
18-12-2012, 04:46 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-2012 12:03 PM przez Szakal.)
|
|||
|
|||
RE: Wesołych Świąt !
Wielkie dzięki za życzenia! ;] Oczywiście Tobie oraz pozostałym Forumowiczom również życzę wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i wielu świetnych walk w roku 2013.
Co do podsumowania, to wstrzymam się jeszcze z dokładnym, bo czeka nas kilka ciekawych walk i parę nokautów wisi w powietrzu (oczywiście Uchiyama), ale skrótowe mogę zamieścić już teraz. 1)Bokser roku: Nonito Donaire 2)Walka roku: Kazuto Ioka - Akira Yaegashi (albo Pacquiao - Marquez IV... Kolejny raz oglądam tę walkę, kolejny raz jestem pod wielkim wrażeniem Marqueza i nadal jak urzeczony oglądam ten nokaut. Coś pięknego) 3)Nokaut roku: Mikkel Kessler KO Allan Gren 4)Objawienie roku: Tutaj się wstrzymam. Mam 2 nazwiska na to miejsce, ale jeszcze nie będę się decydował. 5)Rozczarowanie roku: Federacyjny burdel (przepraszam za wyrażenie, ale tego się nie da inaczej nazwać) 6)Wałek roku: Marco Huck - Firat Arslan Dodałbym jeszcze kategorie "Niespodzianka roku" i za takową uznałbym znokautowanie Pacquiao przez Marqueza oraz "Runda roku" i tutaj wyróżniłbym 5 starcie pojedynku Viloria - Marquez. ---------- [EDIT]Zmieniłem nieco typ na walkę roku po kolejnym (nie wiem którym już...) obejrzeniu czwartej walki "Pacmana" z "Dinamitą". |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości