Piłka nożna ogólnie
|
23-04-2017, 10:51 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Faktycznie dobry meczyk. Pierwszy gol dla Realu prawidłowy, Ramos nie był na spalonym przy podaniu. Potem Barca trochę się obudziła, a w drugiej połowie grała naprawdę dobry futbol. Fajnie, że FCB wygrała, będą jeszcze emocje w tej lidze. Messi chyba najlepszy mecz od kilku lat, świetnie pograł.
Real mnie wkurza ogólnie swoim zachowanie, szczególnie mam na myślę trójkę zawodników. 1. Casemiro - gość nie powinien skończyć ani meczu z Bayernem, ani z Barceloną. Pierwszy faul - żółta kartka, potem robi co chce, fauluje coraz ostrzej, a sędziowie go z niewiadomych przyczyn oszczędzają. 2. Marcelo - kapitalny piłkarz, ale kryminalista. Z Bayernem uderzył w twarz jednego z zawodników gości, a dzisiaj przyłożył celowo z łokcia Messiemu. To już w boksie by nie przeszło, ale widać co niektórzy mają przywileje u sędziów i mogą wykonywać nawet takie bandyckie zagrywki. 3. Ramos - za to wejście dzisiaj powinien dostać minimum 10 meczów zawieszenia. Atak na złamanie nogi, kryminał. Dobrze, że Messi zdążył uskoczyć. Takie wejście Witsela w nogi Wasilewskiego to przy tym lekki faul. Ogólnie, chociaż nie kibicuję żadnej z drużyn, fajnie, że Barca wygrała. No i Monaco 2:1. Mój ukryty janusz czuje się szczęśliwy. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 84 gości