Piłka nożna ogólnie
|
03-08-2017, 11:11 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-08-2017 11:12 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Podpisuje się pod postem @Kubali. Mi jest szkoda Lecha, ale jestem też na nich zły trochę, nie oglądałem meczu,
ale z tego co widziałem z relacji tekstowych, relacji z tt czy tym podobnych, to ten Utrecht był do ogrania, Lech zagrał dobrze na wyjeździe jak równy z równym to oni mieli 100 % sytuację na strzelenie bramki , mało brakowało remis 0:0 i dobry i zły wynik bo brak bramki na wyjeździe, dziś czytam że grali kreatywnie co też pisze fan @Kubala. Dobrze rozprowadzali piłkę ale zabrakło mocnej , szczelnej defensywy, bo Utrecht jednak ma piłkarzy dobrze wyszkolonych młodźikòw ,kilka naprawdę dużych talentów, Lech miał awans w swoich rękach, niestety brakło niewiele, szkoda szkoda bardzo, powodzenia w lidze, mam nadzieję że każdy następny mecz bramkowo będzie wyglądał podobnie a nawet tak samo jak ostatnie spotkanie z Piastem. Teraz potrzeba motywacji do dalszej walki o najwyższe cele, o tytuł, bo macie teraz naprawdę dobry skład, z ciekawymi nabytkami w letnim okienku, Bjelica ma plan ma taktykę i będzie to wyglądało coraz lepiej, szkoda ale walczcie dalej! ! O Arce nie będe pisał negatywnie bo oni i tak wyrobili robotę ponad swój stan, absolutnie nie zawiedli, ba byli o minuty do sukcesu, 93 minuta pechowa.. Mogą dalej z podniesionymi czołami walczyć o punkty w lidze, ostatnie miesiące miodzio, duma na pewno jest, nikt tu nie mówił o fazie grupowej LE bo każdy patrzył realnie, miała być to przygoda i była ! ![]() Pozdro dla Kibiców Arki. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości