Piłka nożna ogólnie
|
09-10-2017, 12:22 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-10-2017 12:48 AM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Ja wiem zwycięstwa cieszą, tylko że ja nie jestem
kibicem piknikowym czy Januszem, że będę szalał po zwycięstwach nad Armenią czy osłabioną Czarnogórą jak to mówi Lewy w wywiadzie. Obejrzyj sobie go. Fajnie jest awans, ale narazie to my jesteśmy w gronie "nie pełnych" 32 ekipach na świecie. Awanse do wielkich imprez to są już nasze obowiązki. Przy takich grupach. Dlaczego stawiam na wzór Niemców, bo oni są zawsze mocno krytyczni dla siebie. Nawet jak im się nie uda wygrać meczu sparingowego, zremisują go , to juz śie pytają co się dzieje? Wygrają mecz w eliminacjach ale stracą brame z Irlandią północną pod koniec meczu, nie wiem czemu tak się dzieje może dlatego że mają tak wielkie oczekiwania? A my małe, dlatego podniecają nas pogromy nad Armenią, pod których nie zauważamy co było źle? Tak jak Lewy w tym wywiadzie, cieszy wynik, ale do poprawy jeszcze jest sporo. Na mundialu będą inny przeciwnicy, co z tego że pierwszy koszyk, jak w drugim będzie do wylosowania Hiszpania, Włochy , Anglia czy Kulumbia,? Nasza obrona na takich rywali musi się poprawić zdecydowanie. Wiesz na co liczę, bo bardzo się cieszę na te spotkania listopadowe z Urugwajem czy Meksykiem, chce w końcu popatrzeć na kapitalne akcje przeciwnika, i jeszcze bardziej efektowne interwęcje naszej defensywy, przeciwko (Mam nadzieję że przyjadą w optymalnych składach) Suarezowi,Cavaniemu, Bentancurowi, Lodeiro czy Chicarito,Lozano,Do Santos, Herrera. Już mi zbrzydły naprawdę te Armenie.... Teraz potrzebujemy meczy z rywalami z top 20 rankingu. Skoro sami jesteśmy tak wysoko ![]() P.S. Dobrze że kadra wraca już do tvp, wszystkie 64 spotkania Mś na otwartych antenach, dzisiaj Polsat jak to zwykle nie pokazał fety po awansie anj wywiadów ani dupa. A Euro 2016 zakodował. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 29 gości