Piłka nożna ogólnie
|
17-06-2018, 07:09 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2018 07:12 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Martin
Też średnio lubię Widzew, ale jednak sama firma to znak jakości w polskiej piłce. Zawsze z większą chęcią obejrzy się np. Legia - Widzew niż np. Legia - Sandecja ![]() Co do komentatorów TVP to ja jakichś wymagań nie mam. Jasinę i Iwańskiego nawet lubię słuchać, wzięli kilku młodych chłopaków (np. Aleksandra Roja) i całościowo nie wygląda to najgorzej (o ile meczu Maroko - Iran nie analizuje Adam Małysz ![]() Meksyk wygrał zdecydowanie zasłużenie, no i fajnie! To co, Brazylia - Niemcy w 1/8 finału?! Cóż to byłaby za historia! Nie wiem czy się ze mną zgodzicie, ale ten turniej jest na razie rewelacyjny. Dwa lata temu Euro było nieoglądalne w fazie grupowej, cztery lata temu też było średnio. A tutaj każdy mecz da się z przyjemnością oglądać. Dość uważnie obejrzałem sobie dzisiaj Serbia - Kostaryka, naprawdę przyjemnie mi się to oglądało, a tu potem czytam zgodne opinie, że to najsłabszy mecz na turnieju ![]() Będę zdziwiony, jak Brazylia będzie miała dzisiaj jakiekolwiek problemy. Oni mają kosmiczny potencjał. Jeśli potwierdzą dzisiaj formę ze sparingów to dla mnie staną się bezwzględnym faworytem do końcowego tryumfu. O jaki fajny ten turnieju, chyba zaczynam nim żyć! ![]() ![]() SzalonyAli Nie no, Szwedzi są słabi od Meksyku, i to sporo. Oni w składzie nawet jednego takiego grajka nie mają, jak Vela, Chicharito czy Lozano. Hirving to, moim zdaniem, jeden z największych talentów w światowej piłce. Liczę, że będzie takim Jamesem sprzed czterech lat. Ogólnie, Meksykanie nie mają słabych punktów. Jestem ciekawy ich pozostałych meczów. Obyśmy zagrali z nimi w ćwierćfinale ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości