Piłka nożna ogólnie
|
13-03-2013, 07:30 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-03-2013 08:40 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
@Zioło
Jeszcze w kwestii którą poruszyłeś. Nie napisałem ,że Ty jesteś nieudacznikiem. Dokonałem jedynie pewnego porównania zjawisk Ale jeżeli miałeś odczucia ,że napisałem to w Twoją stronę to Cię przepraszam. Nie jest moim zamiarem obrażanie osoby , a raczej wykazanie jej absurdalnych poglądów. Nie sądzę, abym przekroczył niedozwolone granice. BMH także w moją stronę śle personalne uwagi. Ma do mnie uraz za to co napisałem do niego w temacie o PeterManfredo. Widzę jak szuka okazji aby się odgryźć. Nawet wie czy ja chodzę na mecze czy nie. Jakaś wróżka z niego. On także napisał na mój temat rzeczy których nie wie. Nie zna mnie i nie wie jak jest naprawdę. Ale wymyśla sobie w stosunku do mnie jakieś tezy i je powiela. Ale ja się nie obrażam. Niech sobie pisze byle merytorycznie . Lubię gości którzy nie dają sobie w kaszę napluć. A BMH taki jest. I to mi się podoba. To jest forum i trzeba mieć dystans do tego co ktoś na Twój temat pisze. Widać, że zarówno Ty jak i BMH jesteście na mnie obrażeni i poruszyły was moje określenia. Obydwu Was przepraszam . Na mój temat możecie pisać , mnie to nie przeszkadza. Musicie tylko uważać , bo oddać potrafię z nawiązka. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 17 gości