Piłka nożna ogólnie
|
10-04-2013, 01:34 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
BESTIA
Co prawda meczu BVB nie widziałem,ale Ojciec mi mówił że to Niemcy byli ogólnie lepsi w tym spotkaniu i zasłużyli na awans. Takie "cuda" jednak się zdarzają,po prostu gra się do końca.Myślę że to jeszcze bardziej scementuje tą drużynę,podnieść się w takich okolicznościach potrafią tylko wielkie drużyny.Młodość rządzi,najmłodsza kadrowo drużyna w pucharach dochodzi do półfinału LM.Nie trzeba było do tego setek milionów euro,taki sposób budowania drużyny najbardziej lubię.Ciekawe kiedy u nas zrozumieją że skauting + świetne bazy szkolenia młodzieży przynoszą nie mniejszy efekt niż głośne transfery. Galata odpada z honorem,to drużyna po wielu przejściach,dopiero się odradza,tylko pytanie za sto punktów,jak ze stabilnością będzie? Bo to największa zmora klubów Tureckich,tam pieniędzy nie brakuje,ale konsekwencji. Dziś pewnie Barca i Bayern dołączą do grona półfinalistów. Mażą mi się pary: Bayern-Real i Barca-BVB-a to dla tego że chciałbym zobaczyć 2 mecze BVB z Barcą i mówiąc nieco szaleńczo,stawiałbym na Borussię. W drugiej parze postawiłbym na Bayern choć wolałbym finał z Realem. Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 56 gości