Piłka nożna ogólnie
|
04-09-2013, 08:31 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2013 08:34 PM przez Splint3rPL.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
No, za dwa dni czeka nas kolejny mecz o wszystko. Polska reprezentacja gra chyba więcej meczów o wszystko, niż wszystkich innych razem wziętych. Ale już się przyzwyczaiłem. Fornalik zaskoczył mnie powołaniami. Najpierw wyciągając z młodzieżówki 4 podstawowych zawodników, którzy pewnie i tak nie powąchają nawet murawy.
Milik odpadł przez kontuzję. Wszołek? Za kogo? Za Błaszczykowskiego? Za najlepszego w ostatnim meczu Sobotę? Pawłowski? Właśnie okazało się, że wraca do młodzieżówki. Zieliński jako jedyny ma naprawdę spore szanse na występ. Ale i tak najbardziej zniszczył mnie wybór dowołanego wczoraj napastnika. Panie i panowie, do kadry wraca światowej klasy snajper - Brożek! Po udanych europejskich wojażach i kilku fenomenalnych występach w Wiśle Kraków Brożek został zmiennikiem Roberta Lewandowskiego. No ręce opadają... Jak widzicie wyjściową jedenastkę na mecz z Czarnogórą? Ja tak: Boruc - Wawrzyniak, Glik, Salamon, Jędrzejczyk - Sobota, Krychowiak, Klich, Mierzejewski, Błaszczykowski - Lewandowski A w dalszej części meczu chętnie zobaczyłbym jeszcze Zielińskiego i Celebana. Nie mam tylko pojęcia w jakiej formie jest obecnie Salamon. Nie gra w swoim klubie, ale w poprzednich meczach reprezentacji spisywał się solidnie. Jeżeli jest wyraźnie pod formą, wstawiłbym na jego miejsce Celebana, lub Szukałe. ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 35 gości