Piłka nożna ogólnie
|
30-03-2014, 02:51 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Lech nie stwarzał sytuacji, bo jest po prostu słabym zespołem i nie potrafi tego robić. Tyle, że Legia nie powinna pozwalać sobie na takie zdominowanie przez tak słabą ekipę. Wyobrażasz sobie co będzie jak zamiast Lecha będzie grała chociażby solidna drużyna z Czech, Rumunii, Norwegii czy Szwecji. To skończy się pogromem. Oczywiście, jeśli Legia będzie grała jak wczoraj, bo ja liczę, że chociaż w el.LM pokażą dobrą grę. Póki co oglądałem prawie wszystkie mecze pod wodzą Berga, nie licząc meczu z Piastem, i jestem strasznie zawiedziony. Legia wygrywa, bo ma lepsze indywidualności, drużyny zero.
Co do meczu to może trochę przegiąłem z tym Gil - Lech 1-0, bo w sumie oprócz sytuacji bramkowej nie sędziował źle, jak na swoje możliwości. Szkoda, że trochę wypaczył wynik, ale Lechici mieli ponad 50 minut gry poprawę wyniku i tego nie uczynili. Sami są sobie winni. A to czy tam ktoś kogoś przepraszał czy nie, to chyba nigdy nie rozstrzygniemy, a tym bardziej pan Boniek, który ostatnio robi z siebie niepotrzebnie gwiazdę i celebrytę. Widać, że sodówka uderza do głowy nawet takim, wydawałoby się, fajnym i normalnym osobom, za jakiego uważałem pana Bońka. Teraz powoli staje się typowym prezesem PZPN. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości