Piłka nożna ogólnie
|
23-05-2014, 05:09 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-05-2014 05:10 PM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Gogolius serce od zawsze białe i na zawsze białe.
Costa i Turan normalnie trenowali, a wiec Atletico wyjdzie podstawowym składem.Real też jest gotów, problem jest tylko z Benzemą który nie jest w pełni sprawny, myślę jednak że wystąpi. Casillas,Carvajal,Varane,Ramos,Coentrão,Illarramendi,Modric,Di María,Cristiano Ronaldo,Benzema,Bale. Courtois,Juanfran,Miranda,Godin,Luis,Gabi,Tiago,Turan,Koke,Villa,Costa. Wielka szkoda że Xabi Alonso nie zagra, geniusz i mój ulubiony gracz, Real jest bardzo osłabiony jego brakiem.Illarramendi najsłabsze ogniwo, w lidze grał słabo, ma słaba psychę, lecz potencjał ma i powinien w tym meczu go pokazać(oby). Piłkarze Atletico w meczu z Barcą w 80 minucie ledwo biegali, trudy sezonu mogą wyjść właśnie w tym meczu. Stawiam 2:0 Szkoda mi Suareza może nie zagrać na MŚ, Paul Dumment już dostaje pogróżki ![]() ![]() David Luiz prawdopodobnie w PSG za 50 mln. ![]() http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 85 gości