Piłka nożna ogólnie
|
22-06-2014, 01:36 AM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Cytat:Aleś Ty wybredny, Honduras-Ekwador to pierwszy lecisz oglądć, a pracowici Koreańczycy którzy strzałami wyłamują ręce bramkarzy kontra Algieria, która potrafi strzelić gola nie organizując, żadnej groźnej akcji to co? Ja nie wybrzydzam, ale zdecydowanie chętniej popatrzyłbym na ten mecz o 24.00. Jednym okiem bym oglądał, drugim był drzemał ![]() Cytat:To się zdecyduj co jest hitem, a a co nie No bo hit pod względem piłkarskim, to mecz Belgia - Rosja, biorąc pod uwagę jakość drużyn i ich wyrównany potencjał, ale najciekawiej pod względem emocji zapowiada się jednak USA - Portugalia (choć Jońca pewnie i tak spowoduje, że nie wytrzymam do końca...) ![]() Cytat:Tak jak z Russell - Lomaczenko, najpierw że Russell nie ma czego szukać, a potem ze Lomaczenko jest na straconej pozycji, pamiętam to do dziś Walnie człowiek gafę i mu będzie do końca życia wypominana ![]() Do dziś mam takie odchyły, jeśli chodzi o tą walkę. Jeszcze wczoraj w naszym WB stawiałem na Russella, dziś zmieniłem na Łomaczenkę ![]() ![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 51 gości