Piłka nożna ogólnie
|
20-02-2015, 11:29 AM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
(20-02-2015 10:22 AM)Sander napisał(a): @Martin Spokojnie Sander. Ja nie kurwuje na Legie tutaj (robię to na stadionie ![]() Co przeczytałeś dziwnego w moim poście? Dziwi Cię może że kibicuję Legii w pucharach? Pisałem dlaczego, im dłużej będziecie grać w pucharach tym większa szansa, że zostaniecie zdetronizowani w kraju, przecież o to właśnie chodzi. (20-02-2015 10:22 AM)Sander napisał(a): Naprawdę to takie dziwne, że Ajax może mówić o dużym farcie, że nie przegrał spotkania z Legią? Potrzebowali, aż wielkiego kryzysu? Widzisz w ich składzie jakieś gwiazdy? Ajax z jesieni rozniósłby Legię i to każdy w miarę obiektywny widz powinien wiedzieć. Skoro tak się nie stało (co zresztą większość z nas tu przewidywała) to znaczy, że są w kryzysie, inaczej wracalibyście z bagażem kilku bramek. Przyjmij do wiadomości, że Legia w Europie jest nikim liczącym się. Tam sędziowie już tak nie pomagają jak w naszej lidze... (20-02-2015 10:22 AM)Sander napisał(a): Czy potrzeba kryzysu by nie rozstrzelać drużyny, która dwa razy z rzędu zostaje mistrzem u siebie w kraju, obecnie nadal jest liderem, a w europie zrobiła dziecko Celticowi, dwukrotnie ograła Trabzonspor i nie tylko? Zauważyłem, że wielu kibiców klubów które nic w europie nie znaczą nagle jest pierwszym krytykiem Legii w europie To jeszcze raz. Większość kibiców innych klubów Legii w pucharach kibicuje! Czy ja krytykuje wczorajszy występ Legii? Jeśli wg Ciebie tak, to wskaż mi gdzie ![]() (20-02-2015 10:22 AM)Sander napisał(a): Wiem, że Legia to najbardziej znienawidzony klub w tym kraju, ale .. To dobrze, że wiesz. A zastanawiałeś się kiedyś dlaczego tak jest? |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości