Piłka nożna ogólnie
|
19-03-2015, 05:58 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Która liga jest najmocniejsza to trudno zgadywać. Ja bym powiedział, że angielska, ale właśnie to wpływa na wyniki tych zespołów w pucharach. Barca grając z Elche czy Eibarem może sobie wystawić rezerwy, a i tak pewnie wygrają. W Anglii jest natomiast tak, że nawet ostatni zespół ma w drużynie piłkarzy, którzy są w stanie powalczyć z najsilniejszymi. Fajne to dla kibiców, ale dla drużyn walczących na czterech frontach bardzo trudne.
Co do zwolnienia Pereza z Piasta to po prostu brak słów. Jesteśmy w dupie jako piłka klubowa i niestety tam pozostaniemy na zawsze z takim, myśleniem, jaki prezentują nasi działacze. Co do LM to w sumie bez niespodzianek druga faza. Schalke i Bayer były blisko wyeliminowania potentatów z Hiszpanii, ale się nie udało. Arsenal prawie dokonał cudu, ale jak to... Arsenal. BVB zgodnie z planem. Nie wiedziałem czemu ludzie widzą ich łatwą wygraną ze "słabym" Juventusem. Ja oglądam Bundesligę na bieżąco i wiem jakie problemy mają BVB w ataku pozycyjnym. Jeśli nie mogli przełamać obrony Koln czy HSV, to czemu mieli pokonać zajebiście grającą obronę Juve? Ciekawie zapowiadają się ćwierćfinały. Moje wymarzone pary ![]() Porto - Monaco Atletico - PSG Barca - Bayern Juve - Real |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 46 gości