Piłka nożna ogólnie
|
03-04-2015, 10:40 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2015 10:41 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Cytat:Lepiej mądrze stać niż głupio biegać. To w końcu głupio biega czy w ogóle nie biega. Zdecyduj się ![]() Cytat:W klubie przykłada się ,bo gdyby takich sytuacji nagminnie nie wykorzystywał jak w kadrze to trener klubowy od razu posadziłby go na ławie rezerwowych a nawet na trybunach. A to ciekawe co mówisz, bo z tego co ja pamiętam, to Lewandowski zawsze potrafił popsuć stówkę. Pamiętasz mecz z Szachtarem nr 1 w LM? Usiadł na ławce przez nieskuteczność. Cytat:Niektórzy schodzą z boiska w strojach jak prosto z pralni i po wyprasowaniu. Kto? Cytat:Może wcale nie strzelać bramek a i tak grał będzie. Tak, a wiesz czemu? Bo zapierdziela jak wół w środku pola... Według ciebie obrońca ma bronić, pomocnik pomagać, a napastnik stać w polu karnym i strzelać gole... Uwierz mi, że tak dzisiejszy futbol nie wygląda. Zobacz sobie statystyki jego odbiorów, fauli w jedną czy drugą stronę. Wiem, że pewnie cię to nigdy nie interesowało, ale nie ma w żadnym zespole na świecie gwiazdy - napastnika, która by tak zasuwała. To wszystko wpływa na ocenę pozytywną i dopóki są ludzie, którzy strzelają, ja nie widzę problemu. Ale skończmy temat Lewego, bo wiadomo, że to się mija z celem. Odniosłeś się jedynie do jednego zawodnika, a tylko jednym zdaniem o całym zespole. Czyżbym był pierwszym człowiekiem na ziemi, który cię nieco przekonał do czegoś? ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 53 gości