Piłka nożna ogólnie
|
13-04-2015, 08:24 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-04-2015 08:26 PM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Cytat:Czy ja wiem czy Lech gra tą rundę słabo? Wiesz, że nie przepadam za tym klubem (pisząc tak bardzo dyplomatycznie), ale trzeba uczciwie przyznać, że ciułają te punkty i są już (prawie) liderem. Ciułają, ale w jakim stylu? Większość to fartowne wygrane, albo po indywidualnej akcji (Legia - znakomite jedno podanie, które odmieniło mecz), albo strzał z daleka (Jagiellonia). Nie pamiętam przekonującej wygranej oraz zwycięstwa po jakimś wypracowanym elemencie. Nie wspomnę już o remisie z taką Cracovią czy choćby porażce w Stargardzie. Na wyjeździe LP wygrał tylko jeden mecz, po mękach z GKS, który jest przez wszystkich obecnie miażdżony. Cytat:Nic z tego co napisałeś nie rozumiem. Ja też bym wolał żeby Rumak nadal był trenerem w Poznaniu wówczas jedna ekipa do walki o puchary by odpadła. A tu się akurat srogo mylisz ![]() I żeby nie było, że się zachwycam nim, bo wygrywa z Zawiszą. To samo pisałem, jak odchodził ![]() Cytat:Legia jest przereklamowana i widzę, że to do Ciebie zaczyna docierać Nie. Po prostu, jak grali dobrze, pisałem, że grają dobrze, a jak grają źle, to piszę, że grają źle ![]() Cytat:Gdy wreszcie obudzi się Śląsk, a Lechia i Wisła dalej będą punktować to końcówka ligi może być fascynująca. Śląsk niech się lepiej budzi, bo powoli zaczyna to się robić słabe. 4 miejsce bez wygranego meczu. A ja liczę na was w pucharach. Lech, Legia, Lechia i Śląsk to obecnie najlepsze ekipy w Polsce i mam nadzieję, że wszystkie znajdą się w pucharach w przyszłym sezonie. Co do Wisły, to ona jest nikim bez Stilicia. Mam nadzieję, że o puchary nie zahaczą, bo czeka ich kolejna kompromitacja. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości