Piłka nożna ogólnie
|
10-06-2016, 10:16 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Jak dla mnie meczyk kapitalny! Godne otwarcie wielkiego turnieju, świetne! Rumunia pokazała klasę, zaangażowanie taktyczne i charakter, a także naprawdę fajną grę w ataku, czym mnie najbardziej zaskoczyli. Sukcesu jednak im we Francji nie wróżę. Masę sił włożyli w ten mecz, w następnych mogą być nieco oklapnięci. Ale wielkie brawa dla nich, że dali takie show w meczu otwarcia.
A Francja? Widać, że jeszcze nie są na 100% gotowi, ale coś mi się wydaje, że będą. Mnie się dzisiaj podobała ich gra. Widać było naprawdę zalążki GENIALNYCH akcji, po prostu fantastycznych. Bardzo mi zaimponowali. Jeszcze tak a propos meczu Polski z Irlandią Północną. Dziś Rumunia pokazało to, dlaczego tak boję się tego, że akurat pierwszy mecz gramy z Wyspiarzami. Oni też będą jeździć w niedzielę mocno na dupach, będą agresywni i wybiegani przez 90 minut. Coś mi się wydaje, że w następnych meczach nie będą już tak doskonale wyglądali. Dlatego też, zdecydowanie bardziej wolałbym Irlandczyków na koniec fazy grupowej ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 93 gości