Piłka nożna ogólnie
|
21-11-2016, 09:06 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-11-2016 09:08 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Z ostatnich derbòw Madrytu
![]() Koke. Nazwał mnie pedałem. Odpowiedziałem: "tak, jestem pedałem, ale za to jakim bogatym, sukinsynu" - cytuje Cristiano Ronaldo hiszpański radiowiec. Zdaniem wielu, Portugalczyk rozegrał w sobotę najlepszy mecz w sezonie. Real pokonał Atletico 3:0, a wszystkie bramki zdobył Ronaldo. Przy tak ważnych meczach, często bywa gorąco. I było, m.in. w drugiej połowie, kiedy to doszło do ostrej scysji między Ronaldo i Koke. Dziennikarz radia Cadena Cope Juanma Castano twierdzi, że podsłuchał pomeczową rozmowę Ronaldo z kolegami z zespołu, w której zawodnik relacjonował w szatni przebieg zdarzenia. - Koke nazwał mnie pedałem. - Co?! - "Jesteś pedałem", tak powiedział. - Tak do ciebie powiedział? - Odpowiedziałem, że jeśli spotkamy się w Madrycie, to zobaczy. - Co mu zrobisz? - Nic. A co miałbym mu zrobić... - Kto tak powiedział? [miał zapytać inny zawodnik Realu, który dołączył w tym momencie do kolegów] - Koke. Nazwał mnie pedałem. Odpowiedziałem: "tak, jestem pedałem, ale za to jakim bogatym, sukinsynu". |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 22 gości