| 

Mariusz Wach - Fun Raport

| 

| 

23-11-2012, 10:29 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 
				Mariusz Wach - Fun Raport 

Już dzisiaj o 21:15 na Orange Sport premiera najnowszego Fun Raportu z udziałem Mariusza Wacha. Rozmawiać z nim będą Jacek Lenartowicz oraz Marcin Najman. Stworzyłem ten temat trochę wcześniej (jeżeli film ukaże się w sieci od razu go tutaj wstawię), ponieważ chciałem podyskutować i po spekulować jak taka rozmowa z Marcinem Najmanem mogła by wyglądać. Najman w jednym z wywiadów twierdził, że Wach to nie jest prawdziwy bokser. Mariusz podpisał się pod prośbą do mediów ( czy jakoś tak ) aby nie nazywali Najmana bokserem. Jestem ciekaw jakie będą relacje między nimi. Może dojdzie do sprzeczki jak w przypadku Najmana i Sosnowskiego ?  

| 
		|||
| 

28-11-2012, 03:25 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Mariusz Wach - Fun Raport 

I jak wyszedł program.  

Być może się mylę, ale wydaje mi się że Wach z Najmanem spotkali się w amatorce.  | 
		|||
| 

28-11-2012, 03:53 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Złapałem tylko końcówkę, ale byli w dobrych humorach więc chyba nie było żadnych spięć.

| 
		|||
| 

28-11-2012, 06:39 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

@Kamil Wójcik 

Dokładnie, Mariusz walczył z Najmanem w amatorce. Jest z tego nawet jakieś wideo. Pamiętam, że w którejś z części ''Marcin Najman - Historia Prawdziwa'' były pokazane jego walki z Mariuszem czy Kosteckim.  | 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości