![]() |
Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: Offtop (/forum-33.html) +--- Dział: Offtop (/forum-34.html) +---- Dział: Inne (/forum-25.html) +---- Wątek: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? (/thread-1871.html) |
RE: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? - kubala1122331 - 12-05-2014 06:36 PM Ale to nie będzie to samo ![]() ![]() Chyba, że po praniu kalesonów ta opcja się pojawiła ![]() RSC Dałbyś radę obliczyć mój poziom inteligencji? Jakie potrzebujesz materiały? Czy ten program nie jest przystosowany do mierzenia tak niskich wartości? RE: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? - pyra90 - 12-05-2014 06:43 PM W takim razie diagnoza jest jednoznaczna RE: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? - Joker - 12-05-2014 06:44 PM Kubala Zależy od poziomu zużycia skarpet i kaleson ;)Jak kalesony były twarde że można gwoździa wbić a skarpety same stały to może ta maszyneria coś tam obliczy ![]() RE: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? - kubala1122331 - 12-05-2014 06:46 PM Joker No to jest szansa! Pamiętam, że kiedyś poziom zużycia doszedł do maksymalnego stopnia. Nie mogłem ich w ogóle zgiąć i musiałem skorzystać z siekiery. Pomogło ![]() Gorzej z kalesonami, ale jakieś galoty po dziadku mogę wysłać ![]() RE: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? - Gogolius - 12-05-2014 06:51 PM BMH, pajacowales bo chciales byc jak RJJ a polska szkola boksu nie przewidywala takich fanaberii? (Zero sarkazmu, powaznie pytam). Co do treningu: mysle ze takie sekcje maja taki sposob na odsiew osob ktorym tylko sie wydaje ze chca trenowac. Lepiej odsiac takich na poczatku niz zeby sie meczyli. Gralem w pilke kilka lat i u nas bylo podobnie choc sila rzeczy nacisk na nowych byl mentalny a nie fizyczny. Albo sie hartowales albo odpuszczales. Tu moze byc podobnie... Nie wiem czy to pobicie to pare podbrodkowych w konwencji okocenia czy znecanie sie - ja bym poszedl raz jeszcze a jak sytuacja sie powtorzy a Ty bedziesz czul wiecej negatywow niz pozytywow to nic tylko zmienic klub. RE: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? - Joker - 12-05-2014 06:53 PM Ja tam kalesony nosze od komuni do teraz,tak stwardniały że nie idzie zdjąć ![]() Ale teraz jestem modny i można powiedzieć że wyglądam jak Broner bo z kaleson zrobiły się leginsy... RE: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? - RSC-2 - 12-05-2014 07:37 PM kubala1122331 Ten program nie tyle „mierzy” co „wylicza” Kiedyś na SportKlubie leciał program w którym w małym stopniu zastosowano właśnie ten program i pokazywano zachowanie organizmu po otrzymaniu ciosu. Ale w tym programie było zbyt dużo animacji i wyglądało to trochę śmiesznie. Myślę ,że wiele osób to oglądało ale nie zwracało na to uwagi myśląc ,że są to jedynie „triki” filmowe. @Joker Te punkciki usuwam sobie sam. RE: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? - Joker - 12-05-2014 07:49 PM RSC-2 Napewno nie! Zawsze prosiłeś @Bestie a teraz że sam?Nie sądze... RE: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? - dedlx - 12-05-2014 10:48 PM Dobra, jutro znów jest trening. Tym razem jak mnie któryś uderzy to go zapitole... i będę tak długo bił aż zobaczę jego krew albo stracę siły... choćbym 10 naraz miał prać. RE: Czy to normalne, że zostałem pobity na treningu? - KrychuTMT - 12-05-2014 10:59 PM Tylko wariaci są coś warci ![]() ![]() ![]() |