| 
					GTA 5
				 | 
| 
					22-09-2013, 09:44 PM 
| 
 | |||
| RE: GTA 5 
					Chciałem zagrać w GTA :EFLC ale mam jakieś crashe i gra nie chce się włączyć    "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					24-09-2013, 10:10 AM 
| 
 | |||
					Ukończyłem już GTA V i chciałem podzielić się z Wami wrażeniami. A ponieważ i tak robiłem film na ten temat, nie będę się powtarzał i po prostu wkleję link. Jeśli ktoś chce posłuchać, zapraszam : ) : http://www.miastogier.tv/film,31193.html ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ | |||
| 
					24-09-2013, 10:13 PM 
| 
 | |||
					Spoko opowiedziane ,  jeśli nie modulowałeś głosu w jakimś programie to masz dobry głos do nagrywania takich materiałów
				 "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					24-09-2013, 10:18 PM 
| 
 | |||
					Spinacz na nos i jazda   Splint3r ma taki głos, pogrzeb w dziale z filmikami.. | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości