| 

Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej  bokser.org

| 

| 

26-01-2014, 11:47 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org 

I co, pucowal sie UsAtmeI na glownej, czy wywiazal sie juz z zakladu?  

Ale pasazer... zrobi gale kolegom, jak Szpilka przegra przed czasem. O.o
				![]()  | 
		|||
| 

26-01-2014, 11:55 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org 

Też jestem ciekaw  

Ja na jego miejscu uciekł bym z forum, bo nie będzie miał życia ![]() Ja na jego miejsca jednak nie wywiązał bym się z zakładu  
				 | 
		|||
| 

27-01-2014, 12:00 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Na jego miejscu to ja bym sie nigdy nie zalozyl o takie cos jak o*ebanie komus galy. 

![]()  | 
		|||
| 

27-01-2014, 12:04 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

BMH 

W zasadzie tak, ale po sporej ilości alkoholu dochodzi nieraz do trudnych do wyjaśnienia sytuacji   Ale raczej musiałbym być kompletnie nawalony i chyba mocno zjarany by o coś takiego się założyć   Ale sądzę, że następnego bym tego nie pamiętał i znajomi zapewne też   Nie byłoby tematu.Swoją drogą ciekawe towarzystwo. Wszyscy się tak chętnie na ten zakład zgodzili...  
				 | 
		|||
| 

27-01-2014, 12:06 AM 

| 
		|||

| 
		|||
				  ![]() Kubala zakład rzecz święta  
				 | 
		|||
| 

27-01-2014, 12:10 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Dokladnie... zaklad to sprawa honorowa. 

Nie zakladaj sie o rzeczy ktorych nie bedziesz w stanie zrobic, to piersza zasada. Pasazer UsAtmeI najwyrazniej nie mial oporow wyjsc z taka propozycja.
				![]()  | 
		|||
| 

27-01-2014, 12:21 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Ale jakby nikt nie pamiętał to chyba zakład nie ważny, no nie?  

Ja ogólnie staram się nie zakładać, a największą stawką o jaką kiedykolwiek się założyłem był zakład o tzw. przekonanie  
				 | 
		|||
| 

27-01-2014, 12:21 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Autor komentarza: UsAtmeI 

Data: 15-12-2013 00:07:27 Tylko jak się mamy spotkać to 2 warunki gdzieś w kawiarni na mieście, więc wirtualną maczetę zostawiasz w domu ale jak z przyzwyczajenia klękniesz przede mną i zrobisz mi wstyd przy ludziach to dostajesz plaskacza a ja wychodzę. * Pewnie ściemniał...  | 
		|||
| 

27-01-2014, 12:24 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Echhh... a mogło być ciekawie... Smuteczek  

| 
		|||
| 

28-01-2014, 03:25 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Autor komentarza: Janusz1970 

Data: 28-01-2014 14:14:00 Arturowi poprostu ten pojedynek nie wyszedl. Powinien dostac rewanz, a później niech bije arreole czy Povietkina. Napewno z nimi da rade Autor komentarza: Janusz1970 Data: 28-01-2014 14:25:52 Artur szpila bije jennigsa na cytryne , Zimnochowi robi dziecko , a Adamka uczy myczków ![]()  | 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 19 gości

Ale pasazer... zrobi gale kolegom, jak Szpilka przegra przed czasem. O.o
				![[Obrazek: Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinto...430740.gif]](http://new1.fjcdn.com/gifs/Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinton+started+a+war+of_47dd2b_5430740.gif)

Ja na jego miejscu uciekł bym z forum, bo nie będzie miał życia 
 Nie byłoby tematu.