| 
					Carl Frampton
				 | 
| 
					01-03-2015, 01:20 AM 
| 
 | |||
| RE: Carl Frampton 
					Podpisuję się pod postem Kubali. Kiedyś nie bardzo wierzyłem w talent Framptona, a dziś uważam go za jednego z najlepszych europejskich bokserów P4P. Z Rigondeaux wcale nie stoi na straconej pozycji, jeśli Kubańczyk zaboksuje tak, jak z Amagasą.
				 http://www.the-best-boxers.com   | |||
| 
					01-03-2015, 07:14 PM 
| 
 | |||
					Kiedy wreszcie Ci utalentowani mistrzowie w końcu się ze sobą zmierzą. Cruz, Rigo i Frampton. | |||
| 
					02-03-2015, 02:33 PM 
| 
 | |||
					Dla mnie wciąż to Rigo byłby faworytem z Framptonem.Carl by zagrozić Rigonowi musiałby zmienić styl nie walczyć na dystans lecz wywierać presje i wchodzić do półdystansu.
				 | |||
| 
					02-03-2015, 03:11 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-03-2015 03:13 PM przez Matys.)
| 
 | |||
					No właśnie, Frampton wygląda ostatnio jak milion dolarów i to na tle klasowych zawodników. Jest tylko jedno ale, Carl jest dość "krótki" nawet jak na swoją kategorię wagową, co nie było problemem, a nawet wręcz zaletą w starciach z Martinezem i Avalosem. Jeden to klasyczny swarmer, a drugi też taki brawler/slugger czy jak to tam nazywać. W każdym razie z jednym i drugim Frampton nie musiał się martwić o skracanie dystansu, bo obaj mu wręcz wchodzili na ciosy.  Żebyśmy się zrozumieli, Frampton to światowej klasy boxer-puncher, ale w starciu z Rigo mógłby skończyć jak inny światowej klasy boxer-puncher - Donaire. Tak jak pisze @TomaszX, Carl musiałby zmienić styl, bo z Rigo ten jego fajny timing i ogólnie klasa bokserska raczej by nie wystarczyły, chociaż nie byłby oczywiście bez szans. Stylowo zdecydowanie bardziej leżałby Framptonowi Santa Cruz <który, z kolei byłby wg mnie bardziej niewygodny dla Rigo niż Frampton>. | |||
| 
					02-03-2015, 03:18 PM 
| 
 | |||
					Rigondeaux-kamień Frampton-nożyce Santa Cruz-Papier #Analiza #jak #Borek | |||
| 
					02-03-2015, 07:55 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-03-2015 07:55 PM przez Martin.)
| 
 | |||
					@Joker Normalnie do*ebałeś  Frampton leje Rigo, Rigo leje Santa Cruza, Santa Cruz leje....Framptona (?) to nie tak miało wyjść   | |||
| 
					02-03-2015, 08:08 PM 
| 
 | |||
					Dobrze Joker pisał według mnie.
				 | |||
| 
					02-03-2015, 08:22 PM 
| 
 | |||
					Martin Nożyce tną papier   | |||
| 
					02-03-2015, 08:25 PM 
| 
 | |||
					Martin Wszystko tak jak napisałeś, tylko odwrotnie   | |||
| 
					02-03-2015, 08:44 PM 
| 
 | |||
					Az mi sie przypomniał mem z mundialu, przed finałem. Niemcy - nożyce, które właśnie przecięły brazylijski kamień i wystraszona, papierowa Argentyna   | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości