Ankieta: Zimnoch vs Mollo II Ankieta jest zamknięta. |
|||
Zimnoch wczesne KO (do 6 rundy) | 0 | 0% | |
Zimnoch późne KO (po 6 rundzie) | 3 | 21.43% | |
Zimnoch PTS | 1 | 7.14% | |
Mollo wczesne KO | 8 | 57.14% | |
Mollo późne KO | 2 | 14.29% | |
Mollo PTS | 0 | 0% | |
Remis | 0 | 0% | |
Razem | 14 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Zimnoch vs Mollo II
|
21-02-2017, 06:38 PM
|
|||
|
|||
RE: Zimnoch vs Mollo II
@Wietnam
Mój dziadek też tak mówił: Nikt nie każe Ci czytać, nikt nie każe Ci odpisywać. [oczywiście moich postów.] ------------------------------------------------------------------ Ale przecież forum jest po to, aby pisać i odpisywać. Zapewne zdenerwował Cię mój wpis w "Piłce nożnej" Ale mną się nie przejmuj. Ja już tak mam ,że lubię się do kogoś przyczepić. A wracając do walki Zimnoch- Molo Ta walka byłaby całkiem interesująca gdyby Zimnoch "zadbał" o swoją karierę. Ale on zdziadział, cofnął się, nie przykłada się do tego co robi. Jeszcze nie tak dawno naiwnie myślałem ,że byłby w stanie pokonać Szpilkę. Dzisiaj widzę ,że byłem naiwny tak myśląc. Zimnoch jeżeli dostanie łomot od Molo [a według mnie dostanie] to będzie to już tylko karykatura boksu. Walkę zapewne obejrzę. Ale nie dlatego ,że spodziewam się emocji czy dobrej walki. Zechcę jedynie zobaczyć na jakim etapie jest Zimnoch. |
|||
21-02-2017, 08:15 PM
|
|||
|
|||
U amerykańskiego buka Zimnoch dość wyraźnym faworytem:
http://betfeed.net/match/2938838/krzyszt...-mollo-usa Zimnoch 1.60 Mollo 2.30 Remis 24 "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
23-02-2017, 03:12 AM
|
|||
|
|||
Mollo ostro nabuzowany , widać po twarzy że kilogramy zgubił.
Zgadzam się z jego słowami, jak trafi to Zimnoch będzie senny, brak szczęki u Zimnego to kluczowy punkt tej walki i Mollo w ten punkt trafi. |
|||
23-02-2017, 12:47 PM
|
|||
|
|||
Też właśnie oglądałem ten wywiad i chciałem go tu wrzucić. Mollo na twarzy jakiś starszy, rok temu nie miał tylu zmarszczek. ;d Z jednej strony lubię tego kolesia (jak chyba większość z nas), lecz z drugiej jest starszy i nie wiem czy jeszcze jest w stanie powtórzyć wyczyn sprzed roku. Do Szpilki też głośno "szczekał", a przegrał oba starcia. Choć jeszcze znów z tej pierwszej strony Szpilka zawsze leżał, a Zimnoch po KD nie umie walczyć, co pokazał. Nie wiem już sam czy zmieniać ten typ w typerze czy nie. ;d
|
|||
23-02-2017, 01:41 PM
|
|||
|
|||
Moim zdaniem Mollo się zdziwi, jak spotka się z Zimnochem po kuracji "witaminowej" w nowym gymie.
"Non clamor sed amor sonat in aure Dei" |
|||
23-02-2017, 03:12 PM
|
|||
|
|||
Sterydy nie wzmacniają szczęki oraz nie zmieniają pizdy w fightera. War Mike !
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
23-02-2017, 03:28 PM
|
|||
|
|||
Jak zawsze kibicuje (z zasady) polskim zawodnikom, tak w sobotę jestem za Mollo. Liczę na powtórkę sprzed roku.
|
|||
23-02-2017, 03:57 PM
|
|||
|
|||
Ja jestem raczej neutralny, obu w miarę lubię choć im bliżej do walki tym moja sympatia do Zimnocha maleje. Na takie gadanie jak jego będzie czas po zwycięstwie.
Typowanie to zupełnie inna bajka: Mollo jest w gazie. Poczekam do ważenia. |
|||
23-02-2017, 05:56 PM
|
|||
|
|||
Mollo wygląda bardzo dobrze
|
|||
23-02-2017, 07:57 PM