| Ankieta: Zimnoch vs Mollo II Ankieta jest zamknięta.  | 
|||
| Zimnoch wczesne KO (do 6 rundy) | ![]() ![]()  | 
0 | 0% | 
| Zimnoch późne KO (po 6 rundzie) | ![]() ![]()  | 
3 | 21.43% | 
| Zimnoch PTS | ![]() ![]()  | 
1 | 7.14% | 
| Mollo wczesne KO | ![]() ![]()  | 
8 | 57.14% | 
| Mollo późne KO | ![]() ![]()  | 
2 | 14.29% | 
| Mollo PTS | ![]() ![]()  | 
0 | 0% | 
| Remis | ![]() ![]()  | 
0 | 0% | 
| Razem | 14 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] | 
| 

Zimnoch vs Mollo II

| 

| 

21-02-2017, 06:38 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Zimnoch vs Mollo II 

@Wietnam 

Mój dziadek też tak mówił: Nikt nie każe Ci czytać, nikt nie każe Ci odpisywać. [oczywiście moich postów.] ------------------------------------------------------------------ Ale przecież forum jest po to, aby pisać i odpisywać. Zapewne zdenerwował Cię mój wpis w "Piłce nożnej" Ale mną się nie przejmuj. Ja już tak mam ,że lubię się do kogoś przyczepić. A wracając do walki Zimnoch- Molo Ta walka byłaby całkiem interesująca gdyby Zimnoch "zadbał" o swoją karierę. Ale on zdziadział, cofnął się, nie przykłada się do tego co robi. Jeszcze nie tak dawno naiwnie myślałem ,że byłby w stanie pokonać Szpilkę. Dzisiaj widzę ,że byłem naiwny tak myśląc. Zimnoch jeżeli dostanie łomot od Molo [a według mnie dostanie] to będzie to już tylko karykatura boksu. Walkę zapewne obejrzę. Ale nie dlatego ,że spodziewam się emocji czy dobrej walki. Zechcę jedynie zobaczyć na jakim etapie jest Zimnoch.  | 
		|||
| 

21-02-2017, 08:15 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

U amerykańskiego buka Zimnoch dość wyraźnym faworytem: 

http://betfeed.net/match/2938838/krzyszt...-mollo-usa Zimnoch 1.60 Mollo 2.30 Remis 24 "Non clamor sed amor sonat in aure Dei"  | 
		|||
| 

23-02-2017, 03:12 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Mollo ostro nabuzowany , widać po twarzy że kilogramy zgubił.  

Zgadzam się z jego słowami, jak trafi to Zimnoch będzie senny, brak szczęki u Zimnego to kluczowy punkt tej walki i Mollo w ten punkt trafi.  | 
		|||
| 

23-02-2017, 12:47 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Też właśnie oglądałem ten wywiad i chciałem go tu wrzucić. Mollo na twarzy jakiś starszy, rok temu nie miał tylu zmarszczek. ;d Z jednej strony lubię tego kolesia (jak chyba większość z nas), lecz z drugiej jest starszy i nie wiem czy jeszcze jest w stanie powtórzyć wyczyn sprzed roku. Do Szpilki też głośno "szczekał", a przegrał oba starcia. Choć jeszcze znów z tej pierwszej strony Szpilka zawsze leżał, a Zimnoch po KD nie umie walczyć, co pokazał. Nie wiem już sam czy zmieniać ten typ w typerze czy nie. ;d

| 
		|||
| 

23-02-2017, 01:41 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Moim zdaniem Mollo się zdziwi, jak spotka się z Zimnochem po kuracji "witaminowej" w nowym gymie.

"Non clamor sed amor sonat in aure Dei"  | 
		|||
| 

23-02-2017, 03:12 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Sterydy nie wzmacniają szczęki oraz nie zmieniają pizdy w fightera. War Mike !

"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka  

| 
		|||
| 

23-02-2017, 03:28 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Jak zawsze kibicuje (z zasady) polskim zawodnikom, tak w sobotę jestem za Mollo. Liczę na powtórkę sprzed roku.

| 
		|||
| 

23-02-2017, 03:57 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Ja jestem raczej neutralny, obu w miarę lubię choć im bliżej do walki tym moja sympatia do Zimnocha maleje. Na takie gadanie jak jego będzie czas po zwycięstwie.  

Typowanie to zupełnie inna bajka: Mollo jest w gazie. Poczekam do ważenia.  | 
		|||
| 

23-02-2017, 05:56 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Mollo wygląda bardzo dobrze 

| 
		|||