Browary i inne towary (alkoholowe) !
|
28-03-2016, 09:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Browary i inne towary (alkoholowe) ! | |||
28-03-2016, 10:07 PM
|
|||
|
|||
RE: Browary i inne towary (alkoholowe) !
Kiedyś forumek był aktywny w temacie o siłowni......... :c :c :c
"Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
29-03-2016, 03:25 PM
|
|||
|
|||
Fajny temat, ja jestem raczej mało wybredny ,ale wole kraftowe jednak jak nie ma to zadowolę się Lechem badz innym tanim piwem.
Choc ja wypijam max 20-30 rocznie i to większość podczas 2-3 imprez. http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
31-03-2016, 09:54 AM
|
|||
|
|||
Wczoraj z ciekawości kupiłem 3 Comrneliusy:
1. Porter (w stylu... wyraźne nuty kawowe, czekoladowe, śliwkówki/wiśnie w likierze, spieczona skórka chleba, jak na porter za 4,20zł to spoko) 2. Pszeniczniak (nie polecam, bananowy zapach i smak szybko przeszedł w wyraźną siarkę) 3. Dunkel (strasznie rozwodniony) |
|||
02-04-2016, 01:22 PM
|
|||
|
|||
Trzeba chyba pojechać na jakieś drobne zakupy przed galą. Trochę czasu jeszcze jest, bo pierwsze streamy ruszają o godzinie 18.
|
|||
15-02-2017, 08:24 PM
|
|||
|
|||
Łomża zwykła
Łomża miodowa Perła Pilsner Urquell Książęce Golden Ale Staropramen Ważne, że mają %%%. "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka |
|||
15-02-2017, 09:07 PM
|
|||
|
|||
Ostatnio piłem Brok Export, godne polecenia. Jedno z niewielu piw, które mają w składzie chmiel...
Ale od lat jestem wierny jednej marce - Żywiec, fajnie tez wchodzi EB, które wróciło jakiś czas temu na nasz rynek po wielu latach przerwy. |
|||
15-02-2017, 09:43 PM
|
|||
|
|||
Łomże ostatnio upodobałem i polecam, a tak poza tym żubr nie zmiernie #1 P4P
|
|||
16-02-2017, 12:13 PM
|
|||
|
|||
Jak dla mnie najlepsza jest Perła, ewentualnie jakieś regionalne piwa, w moim przypadku Tenczynek, które jest całkiem dobre w porównaniu do wszelkich innych piw, które dostępne są w sklepach.
|
|||
16-02-2017, 03:07 PM
|
|||
|
|||
O gustach się nie dyskutuje.
Przetestowałem większość piw z małych regionalnych browarów. Ostatnio wszędzie zachwalane z Browaru Na Jurze z Zawiercia sprzedawane tylko w okolicy. To wszystko taki sam syf i goowno. Zachwalanie o "naturalnej" produkcji to pic na wodę. Lech, Żywiec, a z mniejszych browarów ewentualnie Namysłów lub Kasztelan |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości