Ranking Maynarda/BOKSER.ORG - aktualizacja 12 grudnia!
|
16-12-2012, 06:02 PM
|
|||
|
|||
RE: Ranking Maynarda/BOKSER.ORG - aktualizacja 12 grudnia!
Nareszcie twój ranking ma sens, chciałem już robić swój.
10 w lekkiej dałbym dla Hammerin Hanka. Nie przegrał moim zdaniem walki z Beltranem (wyszedł mi remis), więc nie ma powodu go wyrzucać, tym bardziej jak jest wakat. 8.Bogere 9.Mitchell jr. półśr: 10. Olusegun/Fedchenko jr. średnia Rosado walczy z golovkinem. 9.Keith Thurman 10. Martirosyan (Lara od 2 połowy totalnie go deklasował) średnia: Akurat w walce Sturma z Murrayem, widziałem zwycięstwo brytyjczyka, co innego w walce z Macklinem. 7.N'Jikam (Fenomenalna walka z Quillinem, mimo tylu nokdaunów walka była wyrównana. Francuz mógł to spokojnie wygrać ..... Czekamy na rewanż, który jest w kontrakcie). 8.Pirog (niska aktywność) 9.Murray 10.Macklin superśrednia: 10. DeGale ( tak jak w przypadku Murraya, Groves tej walki nie wygrał). półciężka: 10. Eleider Alvarez (Hawk,McIntosh szeroka czołówka) zrobił więcej niż White. Soszyniak nie będzie miał łatwo, jednak myślę że Polak się wycofa. jr.ciężka Jones, godnego przeciwnika miał ostatnio w 2008r. ARSLANA! nie wiem co on robi w tym rankingu. 5.Lebedev 6.Huck 8.Masternak Haapoja to słaby rywal. 9. Troy Ross 10.Alexander Alekseev/BJ Flores (kontrowersyjna porażka z Greenem) |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości